Meer resultaten voor de notelaer bornem

 
de notelaer bornem
Paviljoen De Notelaer Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Inventarisatie Bornem geografische inventarisatie: 01-01-1995 31-12-1995. Paviljoen De Notelaer, Hingene Flickr Photo Sharing! Paviljoen De Notelaer, Hingene Flickr Photo Sharing! is vastgesteld als bouwkundig erfgoed Paviljoen De Notelaer. Deze vaststelling is geldig sinds 29-03-2019. is beschermd als monument Paviljoen De Notelaer.
resto deinze
De Notelaar Dagmenu.
De Notelaer Bornem Antea Group Belgium.
U bevindt zich hier: Home / Projecten / De Notelaer Bornem. De Notelaer Bornem. Geïntegreerd natuur en erfgoedbeheersplan. In Hingene, vlak naast de Scheldedijk, prijkt het paviljoen De Notelaer. Dit erfgoedpaviljoen werd in de 18de eeuw gebouwd en hoorde bij het kasteeldomein van de familie DUrsel.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Bornem Wie dat wil kan deze zomer overnachten in een van de vier kampeerpitten die worden opgehangen in bomen aan het paviljoen De Notelaer in Hingene. Binnenkort wordt de overeenkomst getekend waarbij het beheer van het voormalige jachtpaviljoen en het domein De Notelaer wordt overgenomen door de vzw Kempens Landschap.
De Notelaer BVBA Bornem 2880 BE 0443.556.551 Companyweb.
Financiële gegevens van De Notelaer. Registreer u met uw e-mailadres om de Kerncijfers weer zichtbaar te maken. Publicaties Belgisch Staatsblad van De Notelaer. Publicaties Belgisch Staatsblad van De Notelaer. Registreer u met uw e-mailadres om de Publicaties weer zichtbaar te maken.
Pitkamperen in De Notelaer Terra Nova.
Nestel je in een van de vier boomtenten die het paviljoen De Notelaer gezelschap houden. Dat achttiende-eeuwse pareltje langs de Schelde in Bornem wordt even jouw kampeerterrein. De tenten, ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Dré Wapenaar, bieden elk onderdak aan twee volwassenen en twee kinderen.
Faillissement BVBA De Notelaer Stationsplein 2, 2880 Bornem Advocatenkantoor Van den Berghen Mechelen.
12.12.2019 van de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen, aangesteld als curator van het faillissement van de BVBA De Notelaer, Stationsplein 2, 2880 Bornem KBO nr. Indien u meent schuldeiser te zijn van de gefailleerde vennootschap nodig ik u uit om uw aangifte van schuldvordering in te dienen in het bovenvermelde faillissement.
De Notelaer in Bornem, Stationsplein 2, telefoon: 03/889 met openingsuren Hotels.
Klik voor fax Fax: 03/899 13 36. Hotels in Bornem. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren De Notelaer toe. In het oude centrum van Bornem staat vier sterren hotel De Notelaer. Hier bent u de gast des huizes. Over Handelsgids NV.
Restaurant De Notelaer.
A dinner for two. Wij bieden u dan deze menu aan voor 55 voor 2 personen excl. wanneer u minstens 1 dag op voorhand reserveert met de vermelding A dinner for two. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Vis van de markt. Ibericohaasje/ oventomaatjes/ patatas bravas. Moelleux van chocolade/ vanille ijs. Carpaccio van ananas/ kokos/ munt. Menu notelaer 3500.,

Contacteer ons