Resultaten voor de notelaer bornem

 
de notelaer bornem
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
opstijgend vocht muren
Domein De Notelaer Kempens Landschap.
Sinds 2017 beheert onze organisatie het paviljoen De Notelaer en zijn omgeving. Deze namen we in erfacht van Toerisme Vlaanderen en het Agentschap voor Natuur en Bos. Het exterieur van het paviljoen werd recent volledig gerestaureerd door de vorige beheerder Herita vzw.
verlovingsring
Hotel De Notelaer in Bornem België 4.8 vakantie reviews Zoover.
Review toevoegen Foto's' toevoegen. Hotel De Notelaer. Antwerpen Brugge Mol Kempen Gent Oostende Brussel Lommel De Haan Durbuy Vielsalm Populaire bestemmingen. Antwerpen Mol Kempen Mechelen Turnhout Lier Grobbendonk Lichtaart Westerlo Geel Merksplas Populaire in Bornem. Hotels in Bornem Bezienswaardigheden in Bornem.
groepsaccommodatie brabant
De Notelaer 4 Bornem, België.
Home Weekend Antwerpen Weekend België Weekend Vlaanderen Weekend Bornem De Notelaer. over het hotel aanbiedingen faciliteiten en voorwaarden locatie. in dezelfde kamer. minimum verblijf van meerdere nachten. in het kort. Het 4-sterrenhotel De Notelaer is gelegen in het sfeervolle oude centrum van Bornem omgeven door een prachtig waterrijk landschap.
greg s
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
De vzw De Notelaer 1984 werd geboren en het gebouw werd opengesteld voor het publiek. Sinds 1999 is het gebouw in erfpacht gegeven aan Herita vzw. De werking blijft gerealiseerd door de vzw De Notelaer. Beschermd KB 11/09/1968. 03 296 91 83. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Volg Bornem op.
adwords keyword tool
Paviljoen De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Je herkent het misschien beter als Villa Vorlat uit de tv-serie Stille Waters. De Notelaer heeft een uitgebreid jaarprogramma met o.a. tentoonstellingen, wandelingen en concerten. Probeer zeker eens een stukje Notelaeretaart op basis van cacao, kaneel en nootjes. Een absolute aanrader! 2880 Hingene Bornem.
lening overnemen
De Notelaer Hingene Bornem Openingsuren Notelaerdreef 2.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Notelaer Hingene Bornem. De Notelaer in Hingene Bornem is momenteel gesloten. De Notelaer Hingene Bornem. 2880 Hingene Bornem Tel: 03 889 69 20. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan. Maandag 21 januari 28 januari.
fenetre-aix.fr
Paviljoen de Notelaer Open Monumenten.
Notelaersdreef 2 2880 Bornem. 32 3 889 69 20. Van zaterdag tot donderdag van 14u tot 18u. Wat valt er te beleven? Paviljoen De Notelaer. De Notelaer biedt een uitgebreid aanbod aan arrangementen aan voor scholen en gezinnen. Geef je eigen natuurfeestje, of laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen Land Art!
cc merksem
De Notelaer VISITFLANDERS.
Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers.
aanvraag
De Notelaer krijgt nieuw poëziepad Bornem In de buurt HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Els Dalemans Marleen Van Bossuyt en Eugeen Van Lent van De Notelaer tonen samen met initiatiefneemster van het poëziepad Anne Smits de nieuwe gedichten die verspreid zullen worden over het domein. Bornem Domein De Notelaer in Hingene Bornem krijgt een nieuw poëziepad.
pizzakraam aan huis

Contacteer ons