Zoeken naar de notelaer deinze

 
de notelaer deinze
Restaurant De Notelaer.
Menu Notelaer 38. Scampi maison look, room, tomaat. Rundscarpaccio/ limoen/ parmesan. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne Gastro Selekt.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne. Wanneer uw rekening met twee personen minimum 70.00 bedraagt op het Marktmenu dranken niet inbegrepen geven we u een korting van 35.00. Onze suggesties zijn steeds seizoensgebonden. Reservatie gewenst op nummer 09/ 328 84 33 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een dinercertificaat.
De Notelaar Dagmenu.
Restaurant De" Notelaer" te Deinze YouTube.
Restaurant De" Notelaer" te Deinze. Afmelden bij MDCMeigem? Abonneren Geabonneerd Afmelden 510. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een playlist. Wil je een melding indienen over de video?
De Notelaer in Bachte-Maria-Leerne Eet.nu.
Waar heb je zin in? De Notelaer in Bachte-Maria-Leerne. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was jouw ervaring? 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Hotels in de buurt. Bewaren in lijst Sluiten.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
Hoogwaardige keuken, zeer spontane en vriendelijke bediening Het was tijd om eens tijd te maken voor ons 2. Kinderen bij hun tante, en dus samen met mijn vrouw genoten van het gastronomisch menu. Het was voor ons de eerste keer in de Notelaer, en hebben absoluut geen spijt van onze keuze. Marcel van der Waals. We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
Activiteiten.
Locatie nog te bepalen. Dit is de kalender met de activiteiten voor de regio Oost-Vlaanderen in 2017. 12 maart: wandeling in natuurdomein Leyhoek. Samenkomst om 10.00 uur aan restaurant De Notelaer Leernsesteenweg 87 9800 Deinze. Na de wandeling is er mogelijkheid om in dit restaurant te eten.
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne PocketResto.
In de buurt van restaurant De Notelaer. Restaurant t Lusthof, Bachte-Maria-Leerne. op 400 m van De Notelaer. Restaurant D'Oude' Leie, Bachte-Maria-Leerne. op 400 m van De Notelaer. Restaurant Gök Garden, Bachte-Maria-Leerne. op 420 m van De Notelaer. Restaurant d'Hoeve, Sint-Martens-Leerne.
DE NOTELAER, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen Tripadvisor.
het eten was lekker maar vlot verliep het zeker niet en er werd zeker geen rekening gehouden met wie vroeg aankomt en wie later we vroegen de menu" notelaer" met de viskeuze en daar liep het al mis er werd ons tonijn aangeboden, maar na. Datum van bezoek: november 2019. Beoordeeld op 27 oktober 2019 via mobiele applicatie. Ideale plaats voor gezellig. Ideale plaats voor gezellig familiediner. We raden je het menu aan. Het 3-gangen menu is super. Mooi uitzicht in de tuin op de Leie. Datum van bezoek: oktober 2019. Beoordeeld op 20 oktober 2019 via mobiele applicatie. Een aanrader in de streek van Deinze.
De Notelaer Leernsesteenweg 87, 9800 Deinze, België.

Contacteer ons