Op zoek naar paviljoen de notelaer?

 
paviljoen de notelaer
paviljoen de notelaer
Raad van bestuur. De Notelaer is momenteel in wintersluiting. We gooien de poorten weer open in maart 2021 enkel tijdens de weekends, van 14 tot 18u. Vanaf april 2021 is het paviljoen weer dagelijks te bezoeken van 14 tot 18u, vrijdag sluitingsdag.
De Notelaer geeft geheimen prijs Bornem Gazet van Antwerpen.
Het meest verrassende resultaat van het onderzoek, dat het VIOE liet uitvoeren met het oog op restauratie van De Notelaer, is wellicht dat de hertog in het paviljoen vroeger een veerman liet wonen die passagiers overzette naar Rupelmonde en die er ook een café uitbaatte.
Paviljoen De Notelaer in Hingene heeft kroon terug RTV.
24 juni 2016 1606.: Paviljoen De Notelaer in Hingene heeft kroon terug. Paviljoen De Notelaer in Hingene heeft sinds vandaag haar kroon teruggekregen. Het dak en de buitengevel van het voormalige buitenverblijf van de familie D'Ursel' is het voorbije jaar volledig gerestaureerd.
Historisch paviljoen in nieuw kleedje.
We zijn blij dat de stellingen eindelijk weg zijn. De bezoekers mogen opnieuw toestromen, zegt Mia Bonneux, coördinator van vzw De Notelaer. Het gekende paviljoen, dat zich in het stiltegebied van Hingene Bornem bevindt, stond sinds het voorjaar van 2015 goed een jaar in de steigers.
Zomerconcerten in het paviljoen De Notelaer Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Ward Pauwels en Hannelore Van Der Elst verwennen je dan weer op zondag 7 augustus. Wil je ook eens komen meegenieten van een van deze zomerconcerten? Dan word je verwacht in het paviljoen De Notelaer gelegen te Noterlaersdreef 2, 2800 Hingene Bornem.
Voor hertog en veerman. Het paviljoen De Notelaer in Hingene Vlaanderen.be.
Deze oude functie werd geïntegreerd in het nieuwe paviljoen, naar een ontwerp van de Franse architect Charles De Wailly. De voorbije jaren boog een groot aantal specialisten zich over het ontstaan en de evolutie van De Notelaer en zijn omgeving.
Notelaer Agentschap voor Natuur en Bos.
Heb je onlangs dit natuurgebied bezocht en heb je nog interessante tips? Vul dan hier je reactie in of laad een relevante foto op. Onderaan de pagina verschijnen alle berichten. Bestanden moeten kleiner zijn dan 100 MB. Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg. CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Don't' touch this if you're' human? In de Notelaer kan je terecht voor tentoonstellingen, rondleidingen, een hapje en een drankje of andere activiteiten. Alle praktische informatie op http//www.notelaer.be.: Ligging en bereikbaarheid. De Notelaer is een gebied van ongeveer 5 hectaren en ligt in Hingene Bornem.
Paviljoen de Notelaer Open Monumenten.
Volgens de mythes van de hertogelijke familie dUrsel werden er tijdens feestjes in het paviljoen De Notelaer uit de koepel rozenblaadjes neergelaten. Dat verhaal roept meteen de juiste sfeer op voor dit adellijke paviljoen in Hingene, vlak aan de Schelde.
falingen oost vlaanderen restaurant de notelaer deinze paviljoen de notelaer.
Vzw De Notelaer organiseert tussen nu en 31 augustus 2020 een rondvraag omtrent het paviljoen, De Notelaer geeft geheimen prijs Bornem Gazet van Antwerpen. Het paviljoen De Notelaer aan de Schelde in Hingene Bornem was geen jachtpaviljoen van de vroegere hertogen dUrsel.
Paviljoen De Notelaer Hingene Bornem UiTmetVlieg.be.
Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT Met Vlieg. Gebruik mijn huidige locatie. U bent hier.: Paviljoen De Notelaer. Locatie Cultuur of ontmoetingscentrum. Notelaerdreef 2, Bornem 2880 Hingene Bornem. Hoe geraak ik hier? Ga met de bus of tram van De Lijn.

Contacteer ons