Meer resultaten voor hotel de notelaer

 
hotel de notelaer
Ben je een mens of een robot? trivago.
Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago. Kies uw land. Bennigsen-Platz 1, 40474 Düsseldorf, Duitsland. Mobiele apps vind je hotel onderweg. trivago Hotel Manager voor hoteliers. Copyright 2018 trivago Alle rechten voorbehouden.
lening
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af.
http://psychiaterstortelder.nl/
Hotel De Notelaer in het Scheldeland Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
BORNEM OP ZIJN BEST. Hotel Restorie De Notelaer ligt in het pittoreske Klein-Brabantse Bornem, het hart van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. In het Land van Klein-Brabant slingert de Schelde zich een weg tussen groene oevers, slikken en schorren en de pittoreske dorpjes Sint-Amands en Mariekerke die het decor vormden voor de fictiereeks Stille Waters.
zweedse puzzel
Hotel De Notelaer in Bornem België 5.0 vakantie reviews Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Hotel De Notelaer scoort een 50, uit 10, op basis van 4 reviews. Acties voor Hotel De Notelaer. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed.
Hotel Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
U kan zowel één twee als driepersoonskamers reserveren. Indien wij niet kunnen voldoen aan uw capaciteit, verwijzen wij u graag door naar ons zusterhotel Hotel Secundo, gelegen op minder dan 1 kilometer van De Notelaer, waar wij beschikken over 17 charmante viersterren kamers.
Hotel Secundo en Hotel De Notelaer in Bornem BE, cadeaubon Fiets en Wandelweekend, 3 dagen Bongo.
In Hotel De Notelaer, op wandelafstand van Hotel Secundo, zijn de kamers eerder romantisch ingericht. De Restorie van Hotel De Notelaer biedt een rijk menu met dagverse vis, vlees en groenten en elke schotel is met passie en oog voor detail klaargemaakt.
Hotel-restorie De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Hotel-restorie De Notelaer. 06 mrt 2017. Max aantal personen: 24. Hotel De Notelaer. Gevestigd aan het station in een negentiende eeuwse herberg, verwelkomen wij u aan de ingang van het bruisende Bornemse centrum. Ons viersterren boutiquehotel staat garant voor charme en warmte.
De Notelaer Bornem, België foto's' en reviews TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Notelaer. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Notelaer Hotel, Bornem.
Hotel De Notelaer Visit Mechelen.
Logeren op viersterrenniveau midden in een prachtig landschap? Grijp de kans in hotel De Notelaer, gelegen in het sfeervolle oude centrum van Bornem. Hier ontdekt u moderne luxe, weelderige rust en een persoonlijke service achter de historische gevel van een honderd jaar oude, voormalige herberg.
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.

Contacteer ons