Op zoek naar de notelaer?

 
de notelaer
De Notelaer BVBA Bornem 2880 BE 0443.556.551 Companyweb.
Financiële gegevens van De Notelaer. Registreer u met uw e-mailadres om de Kerncijfers weer zichtbaar te maken. Publicaties Belgisch Staatsblad van De Notelaer. Publicaties Belgisch Staatsblad van De Notelaer. Registreer u met uw e-mailadres om de Publicaties weer zichtbaar te maken.
Restaurant de Notelaer Leiestreek.
Restaurant de Notelaer. Aan je favorieten toevoegen. Restaurant De Notelaer is de ideale plek om familiefeesten, huwelijken, verjaardagen, communiefeesten en personeelsfeesten te organiseren. Regelmatig gaan hier ook thema-avonden door. Terrasjes aan de waterkant. Restaurant de Notelaer. 32 93 28 84 33.
De Notelaar Kasterlee, bistro, brochetterie, restaurant, brasserie, BBQ restaurant, feestzalen, caterling, afhaal, wijnwinkel, kattenberg, kasterlee, lichtaart, tielen, oud-turnhout, retie, dessel, mol, geel, herentals, turnhout, vosselaar, beerse, rijkev
Van harte welkom bij. De Notelaar Kasterlee. Waar verse producten, kwaliteit, een eerlijke keuken en vriendelijke bediening elkaar blindelings vinden. EVENEMENTENKALENDER ONTBIJTEN BRUNCHEN DINNER DANCE À LA CARTE ONTBIJTACTIE KOM OP TEGEN KANKER AFHAAL KOUD BUFFET DE NOTELAAR AFHALEN TIJDENS DE CORONACRISIS.
Restaurant de Notelaer Leiestreek.
Q-label Kies voor kwaliteit. Restaurant de Notelaer. Aan je favorieten toevoegen. Restaurant De Notelaer is de ideale plek om familiefeesten, huwelijken, verjaardagen, communiefeesten en personeelsfeesten te organiseren. Regelmatig gaan hier ook thema-avonden door. Terrasjes aan de waterkant. Restaurant de Notelaer.
Restaurant De Notelaar Anderlecht.
Er wacht u een ontvangst volgens de regels van de kunst door de gastvrouw, de gastheer die zorgt dan weer voor een heerlijke maaltijd. We staan dan ook garant voor een leuke gastronomische ervaring en heten u van harte welkom in ons restaurant.
De Notelaer Molenhoek Bedandbreakfast.eu.
Gelegen in de schaduw van een scheve notenboom, is dit de perfecte plek om een of meerdere dagen te genieten van de rust en deze heerlijke omgeving waar bos, water en heide binnen handbereik liggen. Duurzaam BB De Notelaer is een vrijstaand appartement, gelegen in de tuin van de eigenaars aan een weggetje alleen voor bewoners in het bosrijke dorp Molenhoek, onder Nijmegen.
Restaurant De Notelaer.
Thaise bouillon/ scampi/ citroengras/ koriander. Skrei/ venkel/ lavendel/ ricard. Kalfsnoot/ peterseliewortel/ zoete aardappel/ rozemarijn/ champignons. Mousse van framboos/ gecarameliseerde mango/ gel van yoghurt. 4 gangen 50/ incl wijn 70. 5 gangen 60/ incl wijn 85. Op donderdagavond zetten wij ook dit jaar onze goede traditie verder van. A dinner for two. Wij bieden u dan deze menu aan voor 55 voor 2 personen excl. wanneer u minstens 1 dag op voorhand reserveert met de vermelding A dinner for two. Krokant van zwartpoot/ truffel/ zwezerik. Bisque van kreeft/ gelei van armagnac/ gerookte paprika. Cocquilles/ pastinaak/ rode biet. Hert/ schorseneren/ butternut/ gratin. Brownie/ mango/ passievrucht/ advocaat. 4 gangen 50/ incl wijn 70. 5 gangen 60/ incl wijn 85. Op donderdagavond zetten wij ook dit jaar onze goede traditie verder van. A dinner for two. Wij bieden u dan deze menu aan voor 55 voor 2 personen excl. wanneer u minstens 1 dag op voorhand reserveert met de vermelding A dinner for two. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Vis van de markt. Ibericohaasje/ oventomaatjes/ patatas bravas. Moelleux van chocolade/ vanille ijs. Carpaccio van ananas/ kokos/ munt. Menu notelaer 3500.,
RESTO. De Notelaer Deinze Het Nieuwsblad.
In het Voedselbos in Landegem, het Martinuspark in Petegem en het stadsbos in Astene zal Deinze drie troostplekjes inrichten die ook na de coronaperiode zullen blijven bestaan. Sam Verheecke blijft zijn droom najagen: Ik wil van eten een belevenis maken.
Faillissement De Notelaer te Bornem 443556551 FaillissementsDossier.be.
Actuele informatie over faillissementen en opschortingen. Faillissementen en opschortingen. Faillissement De Notelaer. Op 12-12-2019 is De Notelaer te Bornem Antwerpen door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 443556551. De hoofdactiviteit van De Notelaer is verschaffen van accommodatie.
Pitkamperen in De Notelaer Bornem Gazet van Antwerpen.
Maak van Bornem jouw startgemeente! Pitkamperen in De Notelaer. Ook deze zomer kan je gaan pitkamperen in het domein van De Notelaer, langsheen de Schelde in Hingene. Net als vorige jaren worden in enkele bomen in het domein Pittenten opgehangen.

Contacteer ons