Zoeken naar de notelaer

 
de notelaer
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
persoonlijke lening
Paviljoen De Notelaer Bornem Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Het werd gebouwd in volle Franse Revolutie en de hertogen ontvingen er gasten. De voeten in het water en het hoofd in de wolken: dat is De Notelaer, een parel en een begrip in de streek. Hier is het heerlijk toeven.
psychiaterstortelder.nl
Restaurant De Notelaar Anderlecht.
We nemen steeds een selectie uit de beste en verste producten die op de markt beschikbaar zijn, want wij dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel! Er wacht u een ontvangst volgens de regels van de kunst door de gastvrouw, de gastheer die zorgt dan weer voor een heerlijke maaltijd.
puzzel

In maart is De Notelaer enkel te bezoeken tijdens de weekends, van 14 tot 18u. en vanaf april zijn we weer alle dagen open van 14 tot 18u vrijdag sluitingsdag. Wil je weten wat De Notelaer in petto heeft voor 2018, klik dan de downloadspagina aan voor de activiteitenkalender 2018.
Scheldeschorren aan de Notelaer Natuurpunt.
Door de dagelijkse onderdompeling blijven de slikken onbegroeid, maar in de bodem leven wel talloze kleine diertjes, een waar festijn voor vogels! Heel wat soorten eenden halen hun voedsel op deze slikken aan de Notelaer: wintertaling, bergeend, tafeleend, krakeend en wilde eend kunnen hier in grote getallen gezien worden.
De Notelaer, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Notelaer. Hotels in de buurt van Castle Marnix de Sainte Aldegonde. Hotels in de buurt van Scheldt Dyke Bicycle Trail. Alle restaurants in Bornem. Restaurants in de buurt van De Notelaer.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af.
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 333, km afstand. Art Center Hores. op 632, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Notelaer. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Richtlijnen voor postings. Deze vermelding verbeteren.
De Notelaer Bornem, België foto's' en reviews TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Café Belle Vue. Hotels in de buurt van Castle Marnix de Sainte Aldegonde. Hotels in de buurt van de Notelaer. Hotels in de buurt van Asparagus Bicycle Tour. Hotels in de buurt van Scheldt Dyke Bicycle Trail.

Contacteer ons