Op zoek naar de notelaer?

 
de notelaer
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Binnenkort wordt de overeenkomst getekend waarbij het beheer van het voormalige jachtpaviljoen en het domein De Notelaer wordt overgenomen door de vzw Kempens Landschap. Het gebouw blijft wel eigendom van Toerisme Vlaanderen en de vzw De Notelaer blijft zorgen voor de eigenlijke uitbating en het organiseren van activiteiten.
Jobs
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
Ook toen de derde eigenaar, kunstenaar Vic Gentils, het paviljoen bewoonde 19701983, behield De Notelaer zijn aantrekkingskracht. Vervolgens kocht het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap De Notelaer en zocht een zinvolle bestemming voor deze parel aan de Schelde. De vzw De Notelaer 1984 werd geboren en het gebouw werd opengesteld voor het publiek.
brugge belgië bezienswaardigheden
Domein De Notelaer Kempens Landschap.
Sinds 2017 beheert onze organisatie het paviljoen De Notelaer en zijn omgeving. Deze namen we in erfacht van Toerisme Vlaanderen en het Agentschap voor Natuur en Bos. Het exterieur van het paviljoen werd recent volledig gerestaureerd door de vorige beheerder Herita vzw.
vouwtent 3x6
De Notelaer, 3-gangendiner à la carte bij De Notelaer: bespaar 50% in Gent via Social Deal.
3-gangendiner à la carte bij De Notelaer. Deinze 10 km. Heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij De Notelaer: genieten van verrukkelijke gerechten in een sfeervol kader. Heerlijk 3-gangendiner à la carte bij De Notelaer. Zie hier de inhoud van de deal.
schilderwerken prijs m2
De Notelaer in Deinze met openingsuren Catering.
Restaurant De Notelaer in Deinze is landelijk gelegen aan een kabbelend water met een uitnodigend terras om te genieten van een drankje, een hapje, of een ijsje. Tijdens de zomermaanden is het bij De Notelaer in Deinze heerlijk zitten op het terras met mooi uitzicht.
Hypothecaire
Voor hertog en veerman. Het paviljoen De Notelaer in Hingene Vlaanderen.be.
Het paviljoen De Notelaer in Hingene. Het paviljoen De Notelaer werd tussen 1792 en 1797 gebouwd in opdracht van Wolfgang-Guillaume, derde hertog d'Ursel, en zijn echtgenote, prinses Flore d'Arenberg. Op wandelafstand van hun kasteel in Hingene vonden ze de perfecte locatie: op de rechteroever van de Schelde, tussen de monding van de Durme en de Rupel.
sea seo
Paviljoen De Notelaer Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Het onderzoek van de parketvloer in het salon van De Notelaer bracht aan het licht dat er onder de zichtbare parketvloer, die uit verschillende tropische en inheemse houtsoorten bestaat, een oudere, eikenhouten parketvloer ligt, die min of meer hetzelfde patroon heeft.
handgrepen voor glazen schuifdeuren
Restaurant De Notelaar Anderlecht.
Er wacht u een ontvangst volgens de regels van de kunst door de gastvrouw, de gastheer die zorgt dan weer voor een heerlijke maaltijd. We staan dan ook garant voor een leuke gastronomische ervaring en heten u van harte welkom in ons restaurant.
buitenmuur isoleren
Nieuws.
Hebt u er toevallig ntje op overschot voor haar, dan mag u contact met ons opnemen. 12-7-12: De nieuwe digitale borden hangen naast 5 en 6 nu ook in het 3de en 4de leerjaar. De Notelaar gaat mee met zijn tijd en biedt actieve digitale leeromgevingen aan.
dakwerker herent
De Notelaer 4 Bornem, België.
in het kort. Het 4-sterrenhotel De Notelaer is gelegen in het sfeervolle oude centrum van Bornem omgeven door een prachtig waterrijk landschap. Het hotel is ideaal gelegen in de achtertuin van de drie grote steden Brussel, Antwerpen en Gent. Het hotel beschikt 12 kamers.
lening

Contacteer ons