Op zoek naar de notelaer?

 
de notelaer
Restaurant De Notelaar Anderlecht.
Er wacht u een ontvangst volgens de regels van de kunst door de gastvrouw, de gastheer die zorgt dan weer voor een heerlijke maaltijd. We staan dan ook garant voor een leuke gastronomische ervaring en heten u van harte welkom in ons restaurant.
seo content creation
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
Ook toen de derde eigenaar, kunstenaar Vic Gentils, het paviljoen bewoonde 19701983, behield De Notelaer zijn aantrekkingskracht. Vervolgens kocht het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap De Notelaer en zocht een zinvolle bestemming voor deze parel aan de Schelde. De vzw De Notelaer 1984 werd geboren en het gebouw werd opengesteld voor het publiek.
persoonlijke lening
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
hergroeperen kredieten
Notelaer Agentschap voor Natuur en Bos.
In De Notelaer gaan cultuur en natuur hand in hand. Je kan er wandelen over bos en knuppelpaden en een bezoek brengen aan het prestigieuze neoclassicistische gebouw De Notelaer. Nadien kan je iets drinken op het terras of cafetaria van de Notelaer.
matras
Domein De Notelaer.
Domein De Notelaer. In het domein De Notelaer kun je wandelen over knuppelpaden en proeven van de befaamde Notelaeretaart. Het voormalige jacht en zomerpaviljoen, nu een toeristisch-recreatief onthaalcentrum, moet je gezien hebben. Je passeert er sowieso tijdens een stevige tocht door de Scheldeschorren of een wandeling langs de wielen van Bornem.
groepsaccommodatie brabant
Paviljoen de Notelaer Open Monumenten.
Paviljoen De Notelaer. De Notelaer biedt een uitgebreid aanbod aan arrangementen aan voor scholen en gezinnen. Geef je eigen natuurfeestje, of laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen Land Art! Paviljoen De Notelaer. Theekransje in het salon.
iPower
De Notelaer krijgt nieuw poëziepad Bornem In de buurt HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Els Dalemans Marleen Van Bossuyt en Eugeen Van Lent van De Notelaer tonen samen met initiatiefneemster van het poëziepad Anne Smits de nieuwe gedichten die verspreid zullen worden over het domein. Bornem Domein De Notelaer in Hingene Bornem krijgt een nieuw poëziepad.
je eigen website maken
Paviljoen De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Paviljoen De Notelaer werd tussen 1792 en 1797 gebouwd in opdracht van Wolfgang-Guillaume, derde hertog dUrsel en hoorde bij het kasteeldomein van de hertog. De adellijke familie kwam er dan ook regelmatig om te dineren of om gasten te ontvangen en feesten te geven.
Keyboost United Kingdom
Hotel De Notelaer in het Scheldeland Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Dankzij zijn centrale ligging is De Notelaer dé geschikte uitvalsbasis om Scheldeland te ontdekken. Wandelen en fietsen. Vanaf De Notelaer kan je eindeloos wandelen of fietsen langs knooppunten in een uniek natuurgebied van dijken, polders, bomen, wijmenvelden, wielen en grachten.
coaching
De Notelaer Toerisme Oost-Vlaanderen.
Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers.
dakwerker

Contacteer ons