Zoeken naar de notelaer pijnacker

 
de notelaer pijnacker
De Notelaer ruimtes.
hang
Gemeente Pijnacker-Nootdorp Trouwlocaties.
U kunt trouwen of uw partnerschap laten registreren in het gemeentekantoor in Pijnacker. Maar er zijn meer mooie en bijzondere trouwlocaties in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. In het gemeentekantoor kunt u trouwen in de raadzaal en fractiekamer B107 van het bestuurscentrum. Deze ruimtes blijven altijd ingericht als vergaderzaal. De ingang van het bestuurscentrum is aan de Emmastraat 165. Molen De Windlust, www.windlustnootdorp.nl. De Notelaer, www.jeugdcentrumdenotelaer.nl.
Ongediertebestrijding
De Notelaer de Stichting.
De stichting is officieel opgericht op 1 juli 1975, toen nog als Stichting" Jeugdvoorzieningen Pijnacker. De doelstelling is in 1982 geformuleerd als volgt.: De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer.
autonieuws
Notelaer Jeugdcentrum De in Pijnacker De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Notelaer Jeugdcentrum De in Pijnacker. Vereniging en stichting. Nieuwkoopseweg 11, 2641PA, Pijnacker. Beoordeel dit bedrijf. Notelaer Jeugdcentrum De. 015-3695550 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Pijnacker.
axa
De Notelaer Pijnacker De Goede Gids.
De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer. Zij tracht dit doel te bereiken door het verhuren van lokaliteiten en/of terreinen van het jeugdcentrum aan verenigingen die in hun doelstelling de belangen van de jeugd van Pijnacker behartigen."
daikin
De Notelaer verhuur.
De Notelaer is primair een jeugdcentrum. Verhuur aan anderen dan jeugd is slechts mogelijk als het gebruik door de jeugdgroepen niet geschaad wordt. Voor informatie over beschikbaarheid of tarieven gelieve contact op te nemen met de beheerder. Klik hier voor de Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Notelaer.
Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker. Gerelateerde bedrijven Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. van Vluchtel.werk Pij. Lange Campen 4. Praktijk voor Mondhygiƫne A.
Openingstijden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker.
U bent hier.: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer. Openingstijden Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. 1 Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vestiging gevonden in Pijnacker. U zocht: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker. Hulp nodig met het vinden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer?

Contacteer ons