Zoeken naar de notelaer pijnacker

 
de notelaer pijnacker
De Notelaer de Stichting.
De stichting is officieel opgericht op 1 juli 1975, toen nog als Stichting" Jeugdvoorzieningen Pijnacker. De doelstelling is in 1982 geformuleerd als volgt.: De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer.
lenen
De Notelaer Contact.
Bankrelatie: Rabobank NL46RABO0305882325 Stichting Jeugdcentrum" De Notelaer." Lokatie en correspondentie adres: Nieuwkoopseweg 11. Voor info over verhuur: 015 369 2630. Voor contactadressen van de vaste gebruikers, zie de betreffende snelkoppelingen bij de tab Gebruikers. Lokatie zichtbaar maken via Google-maps. Grotere kaart weergeven.
sudoku de standaard
Openingstijden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker.
U bent hier.: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer. Openingstijden Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. 1 Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vestiging gevonden in Pijnacker. U zocht: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker. Hulp nodig met het vinden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer?
Hifi
De Notelaer verhuur.
De Notelaer is primair een jeugdcentrum. Verhuur aan anderen dan jeugd is slechts mogelijk als het gebruik door de jeugdgroepen niet geschaad wordt. Voor informatie over beschikbaarheid of tarieven gelieve contact op te nemen met de beheerder. Klik hier voor de Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Notelaer.
Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker.
informatie alleen over pijnacker. Wijken in gemeente. Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel.: Activiteiten Stichting Jeugdcentrum De Notelaer.: De activiteiten van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vinden onder andere plaats in de branche: Exploitatie van gemeenschapshuizen.
Gewonde bij steekpartij bij jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker Omroep West.
PIJNACKER Bij jeugdcentrum De Notelaer aan de Nieuwkoopseweg in Pijnacker is vrijdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Het incident gebeurde even na 22.00 uur. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.
De Notelaer ruimtes.
Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker. Gerelateerde bedrijven Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. van Vluchtel.werk Pij. Lange Campen 4. Praktijk voor Mondhygiƫne A.
De Notelaer Pijnacker De Goede Gids.
De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer. Zij tracht dit doel te bereiken door het verhuren van lokaliteiten en/of terreinen van het jeugdcentrum aan verenigingen die in hun doelstelling de belangen van de jeugd van Pijnacker behartigen."

Contacteer ons