Meer resultaten voor de notelaer leerne

 
de notelaer leerne
Terrasje Restaurant de Notelaer Leiestreek.
Over de Leiestreek. Kunst Belevingsgids Leiestreek, in het spoor van de schilderachtige Leie. Q-label Kies voor kwaliteit. Terrasje Restaurant de Notelaer. Aan je favorieten toevoegen. Restaurant De Notelaer is de ideale plek om familiefeesten, huwelijken, verjaardagen, communiefeesten en personeelsfeesten te organiseren.
lenen
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
soorten kredieten
De Notelaer in Bachte-Maria-Leerne Tablebooker.
Elke eerste zaterdag van de maand kunt u er ook genieten van een heerlijke brunch met het hele gezin. De kids kunnen zich voor en na de brunch trouwens volop uitleven in de speeltuin. Daarnaast leent De Notelaer zich ook prima voor feesten, al dan niet bij u thuis via de traiteurdienst.
auto verkopen
De Notelaar Dagmenu.
AdWords
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne. Restaurants in Bachte-Maria-Leerne. Is dit uw bedrijf?
vocht in huis
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne Gastro Selekt.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne. Wanneer uw rekening met twee personen minimum 70.00 bedraagt op het Marktmenu dranken niet inbegrepen geven we u een korting van 35.00. Onze suggesties zijn steeds seizoensgebonden. Reservatie gewenst op nummer 09/ 328 84 33 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een dinercertificaat.
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Deinze Tel: 093288. Restaurants goudengids.be.
De Notelaer, met zijn uniek uitzicht op de Leie, staat voor uiterste verse en seizoensgebonden producten door onze chefs met respect voor het product omgevormd tot vernieuwende gerechtjes of oerdegelijke klassiekers. Andere interessante bedrijven in de buurt. D'Hulhaege' Kasteel ten Bosse. Karel PicquƩlaan 140, 9800 Deinze. Au Bain Marie. Emiel Clauslaan 141, 9800 Astene Deinze. Baarle Frankrijkstraat 1, 9830 Sint-Martens-Latem. 17 februari 2012. Dit gezellig restaurantje is goed gelegen langs de baan van Deinze naar Gent, grondgebied Leerne.

Contacteer ons