Meer resultaten voor restaurant de notelaer deinze

 
restaurant de notelaer deinze
de notelaer - De Casteleer logo.
Voor deze module wijken we af van de klassieke koffietafel en serveren we 3 warme en 3 koude hapjes en cava, wijn, frisdrank, bier, koffie en thee à volonté voor een periode van 2 uur. We voorzien zowel hoge als lage tafels.
De Notelaer in Deinze met openingsuren Catering.
Restaurant De Notelaer in Deinze is landelijk gelegen aan een kabbelend water met een uitnodigend terras om te genieten van een drankje, een hapje, of een ijsje. Tijdens de zomermaanden is het bij De Notelaer in Deinze heerlijk zitten op het terras met mooi uitzicht.
lening
Restaurant De Notelaer.
Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier aub. Stuur ons een bericht Open of Sluit. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Onze nieuwsbrief Open of Sluit. U kunt zich ook inschrijven op specifieke nieuwsbrieven.: 2018 Restaurant De Notelaer Webdesign photography by Creativeminds.
backlinks
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Deinze Tel: 093288. Restaurants goudengids.be.
Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne Deinze. 09 328 84 33. De Notelaer, met zijn uniek uitzicht op de Leie, staat voor uiterste verse en seizoensgebonden producten door onze chefs met respect voor het product omgevormd tot vernieuwende gerechtjes of oerdegelijke klassiekers.
auto
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne Gastro Selekt.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne. Wanneer uw rekening met twee personen minimum 70.00 bedraagt op het Marktmenu dranken niet inbegrepen geven we u een korting van 35.00. Onze suggesties zijn steeds seizoensgebonden. Reservatie gewenst op nummer 09/ 328 84 33 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een dinercertificaat.
vintage meubelen
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Sfeervol restaurant met voldoende ruimte. Lekkere gerechten stijlvol gepresenteerd. Bedank Kris V. 2 oktober 2017 beoordeeld. gekozen voor het menu de notelaer. keuze uit verschillende klassieke gerechten. Uiterst verzorgde keuken en supervriendelijke bediening. Lekkere Prosecco vooraf aan hele redelijke prijs.
kredietverstrekkers
De Notelaar Dagmenu.
Restaurant De" Notelaer" te Deinze YouTube.
Restaurant De" Notelaer" te Deinze. Afmelden bij MDCMeigem? Abonneren Geabonneerd Afmelden 395. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?

Contacteer ons