Meer resultaten voor restaurant de notelaar deinze

 
restaurant de notelaar deinze
Restaurant De Notelaer.
Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier aub. Stuur ons een bericht Open of Sluit. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Onze nieuwsbrief Open of Sluit. U kunt zich ook inschrijven op specifieke nieuwsbrieven.: 2018 Restaurant De Notelaer Webdesign photography by Creativeminds.
Autolening
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Deinze Tel: 093288. Restaurants goudengids.be.
Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne Deinze. 09 328 84 33. De Notelaer, met zijn uniek uitzicht op de Leie, staat voor uiterste verse en seizoensgebonden producten door onze chefs met respect voor het product omgevormd tot vernieuwende gerechtjes of oerdegelijke klassiekers.
legpuzzel
Restaurant De Notelaar De spijskaart.
Wij bieden een ruime kaart met voor ieder wat wils, daarbuiten zijn er steeds seizoensgebonden menu's' en suggesties die dolgraag geproefd willen worden. Feesten en andere aangelegenheden. Voor al uw feestjes, huwelijk, geboorte, jubileum, verjaardag of andere aangelegenheden heeft Restaurant De Notelaar een ruime waaier aan mogelijkheden.
the student hotel
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het restaurant heeft weinig licht. Op het zwarte bord was de tartaar moeilijk te zien. Tussen de twee vleesgerechten werd onze smaak gebroken door de mosselsoep. Onze Spaanse wijn één van de twee huiswijenen à 19 op de kaart had het er moeilijk mee.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne Gastro Selekt.
Wanneer uw rekening met twee personen minimum 70.00 bedraagt op het Marktmenu dranken niet inbegrepen geven we u een korting van 35.00. Onze suggesties zijn steeds seizoensgebonden. Reservatie gewenst op nummer 09/ 328 84 33 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een dinercertificaat.
De Notelaer Bachte-Maria-Leerne Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Vosselaere Put was al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw een horecazaak en was drie generaties lang in handen van dezelfde familie. De koper besloot na enige tijd om Vosselaere Put opnieuw open te stellen en tegen het einde van 2002 had het restaurant nieuwe uitbaters.
De Notelaer in Deinze met openingsuren Catering.
Restaurant De Notelaer in Deinze is landelijk gelegen aan een kabbelend water met een uitnodigend terras om te genieten van een drankje, een hapje, of een ijsje. Tijdens de zomermaanden is het bij De Notelaer in Deinze heerlijk zitten op het terras met mooi uitzicht.
De Notelaar Dagmenu.
RESTO. De Notelaer Deinze Het Nieuwsblad.
Vlaamse Waterweg zal weggehaalde zieke bomen langs de Leie vervangen door nieuwe exemplaren. Langs de Leie tussen Deinze en Ooigem Wielsbeke werd de voorbije maanden een groot aantal zieke bomen op het jaagpad verwijderd. De volgende weken zal de nv Vlaamse Waterweg er 155 nieuwe aanplanten.

Contacteer ons