Meer resultaten voor Frietmobiel

 
Frietmobiel
Frietmobiel Antoine Frietmobiel Antoine.
Frietmobiel Antoine, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis! Als uw interesse gewekt is, neem dan zeker een kijkje bij de formules. Hier vindt u mijn voorwaarden terug.
zandstralen west vlaanderen
Frietmobiel Frituur St.-Louis Deerlijk Waregem.
RESERVEER ONZE FRIETMOBIEL OF SPRING EENS BINNEN IN ONZE FRITUUR! WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE! RESERVEER ONZE FRIETMOBIEL OF SPRING EENS BINNEN IN ONZE FRITUUR! RESERVEER de FRIETMOBIEL. of BEL ONS 0474 875 561. Openingsuren adres frituur. u wil onze frietmobiel reserveren?
vochtbestrijding west vlaanderen
frietmobiel ADEMLOOS.
Die dag krijgt het fel geteisterde scheldedorp de Vandemoortele Frietmobiel op bezoek. Doel won immers samen met Heindonk en Pollinkhove de wedstrijd Elk dorp verdient een frietje. Frietjes voor Doel op paaszaterdag. In Doel strijkt op zaterdag 23 april een frietmobiel neer.
oudenaarde
Frietmobiel Frituur Cindy Waregem.
zottegem
De Frietmobiel Dealer On Wheels.
Sinds 2003 zijn wij gestart met onze mobiele frituur: De Frietmobiel! Wij zorgen voor een super vlotte, professionele bediening met heerlijke producten zodat uzelf zorgeloos kunt genieten van je feest samen met je gasten. Onze mobiele frituur de frietmobiel kan men voor vele gelegenheden huren.:
huizen te koop roeselare
Frietmobiel Mobiele frituur voor ieder feest of evenement.
0473 66 40 50. Een frietmobiel voor uw. feest verjaardag trouw communie evenement jubileum babyborrel. Lekkere frieten, snacks hamburgers. Onze verse lekkere frieten kunnen worden aangevuld met een brede waaier aan snacks en sauzen van welgekende fabrikanten. Eigenaar achter fornuis.
vind een frituur
Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
In onze mobile frituur frituren we in plantaardige olie en hebben reeds enkele vegetarische producten in ons gamma. Voor de veganisten hebben we onze mini-loempias in onze mobiele frituur aan huis formules. Wat dienen wij te voorzien? De locatie waar het event plaats vind, moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze mobiele frituur.
oudenaarde
Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.
De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn. Ons besluit is dat feestjes geven alleen maar voordelen geeft. Frietmobiel mogelijk vanaf 30 personen. Ideaal voor bedrijfsevenementen, feesten, babyborrels of eventueel als alternatieve koffietafel.
sauna waasland
De frietmobiel kalken in Laarne Kalken 2dehands.be.
Bent u op zoek naar een frietmobiel met de lekkersteverse, frietjes en overheerlijke snacks dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een supervlotteprofessionele, bediening met heerlijke producten zodat uzelf zorgeloos kunt genieten van je feest samen met je gasten.
zandstralen west vlaanderen
Frietmobiel en zon zorgen voor succesvol dorpsfeest Willebroek Het Nieuwsblad.
Heindonkenaren moeten zo'n' 23kilometer, afleggen vooraleer ze een frituur tegenkomen, en dus besloten ze mee te doen aan de wedstrijd. Door een derde plaats te behalen in die wedstrijd, kwamen de frietjes met een heuse frietmobiel voor één keer naar Heindonk zelf.
waregem

Contacteer ons