Meer resultaten voor falingen west vlaanderen

 
falingen west vlaanderen
Faillissementen provincie West-Vlaanderen FaillissementsDossier.be.
Faillissementen provincie West-Vlaanderen. Onderstaand een overzicht van ondernemingen of prive personen in de regio West-Vlaanderen welke failliet zijn verklaard of opschorting van betaling hebben aangevraagd. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen.
hypotheek
Faillissementen Graydon BE.
De vennootschappen zelf kunnen wel in faling gaan. Maar let op, met zijn wetsontwerp voor een nieuwe faillissementswet, kiest minister van justitie Koen Geens CDV voor een nieuwe, fundamenteel andere koers in de omgang met falingen. De impact van deze wet is, op zijn zachtst gezegd, enorm.
witte kassa horeca
Home Openbare Verkopen.
Een combinatiekavel bevat 2 of meer kavels uit de veiling waartoe de combinatie behoort. Wist je dat. wanneer er een bod wordt uitgebracht binnen de laatste 5 min van een kavel, de restende tijd terug op 5 min wordt gezet?
cryptogrammen
Falingen Made in West-Vlaanderen.
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Afsluiting door vereffening van: MFI BVBA Geopend op 16 maart 2016 Referentie: 9796 Datum vonnis: 30 mei 2018 Ondernemingsnummer: 0458.043.106 Aangeduide vereffenaar s: OUDAHA RIDOAN, WITTESTRAAT 25, 8501 HEULE.
Weer faillissement voor McGregor en Gaastra Binnenland Nieuws HLN.
Het faillissement volgt op een reeks falingen de voorbije jaren in Nederland en België. Na een periode van gerechtelijke reorganisatie van de Belgische poot van McGregor en Gaastra kwam er een doorstart voor dertien van de twintig winkels in eigen beheer.
Falingen Made in Oost-Vlaanderen.
Zeggen voor recht dat de voorlopige bewindvoerder zich onmiddellijk in het bezit zal stellen van het volledig patrimonium, zij dit patrimonium voorlopig dient te bewaren en te beheren en, te dien einde, zij zich toegang zal verschaffen of laten verschaffen tot alle gegevens en documenten, boekhoudkundige en administratieve bij al wie of waar zij zich ook mogen bevinden, en/of zich deze te laten overhandigen of waarvan zij binnen het raam van haar voorlopige bewindvoering de mededeling wenst te bekomen.
Faillissement Focus en WTV.
Het aantal faillissementen in West-Vlaanderen is het voorbije jaar met 16% gedaald in vergelijking met het jaar. 20 november 2015. Brit European Transport failliet, 31 mensen op straat. Brit European Transport, een transportbedrijf in de achterhaven van Zeebrugge, is failliet.
Alle artikels over faillissement" KW.be.
Kuurne Vorige maand werd het faillissement uitgesproken van café De Middenstand op het Marktplein in Kuurne daardoor zijn enkele verenigingen die daar onderdak vonden ook in de problemen geraakt. Einde van Schlegel in Gistel nabij, jobs van 34 werknemers bedreigd.
Faillissementen Made in Limburg.
En ook deze 5 bedrijven hebben het niet gered. Ex-franchisenemer van Belisol failliet verklaard. Nieuwe CEO past in toekomstvisie Warsco Units. Limburgse heeft beste idee in starterswedstrijd. Aftermovie: de link tussen sport en ondernemen. Aantal Limburgse patenten daalt met 19%.

Contacteer ons