Zoeken naar falingen west vlaanderen

 
falingen west vlaanderen
falingen - Uit de hand te koop.
Bij een verkoop uit de hand stelt de eigenaar van een onroerend goed zijn eigendom te koop aan een vraagprijs, die hij vooraf heeft bepaald. Hij maakt publiciteit voor de verkoop via de krant, via een notaris of een makelaar.
Laagste aantal faillissementen in zes jaar tijd, maar horeca ziet af door witte kassa Update De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Het aantal falingen ligt 51, procent lager dan in 2015. Vooral in de eerste zeven maanden van het jaar daalde het aantal falingen, al is ook in december een daling vastgesteld. Opvallend: de daling van de faillissementen is vooral een zaak van Wallonië en Brussel. In Vlaanderen was er zelfs een heel lichte stijging met 05, procent.
auto verzekeren
Dyzo Het anker voor de zelfstandige in moeilijkheden.
Dit aanbod geldt voor heel Vlaanderen en is kosteloos dank zij financiële steun van de Vlaamse overheid via het agentschap innoveren ondernemen. en de inzet van tientallen vrijwillige medewerkers. Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt je verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak.
SEO
Faillissementen provincie West-Vlaanderen FaillissementsDossier.be.
Faillissementen provincie West-Vlaanderen. Onderstaand een overzicht van ondernemingen of prive personen in de regio West-Vlaanderen welke failliet zijn verklaard of opschorting van betaling hebben aangevraagd. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen.
auto verkopen
Faillissement Focus en WTV.
Gebruik onze zoekfunctie met handige filters op gemeente, thema of datum! Benieuwd naar onze werking? Leer ons kennen. In de kijker. Maak zelf het nieuws. Volg ons, altijd en overal. Volg de festivalreporter. Nieuws uit Vlaanderen en Brussel. Schrijf je in.
slotenmaker diest
Lijst van falingen en intrekkingen van falingen UNIZO.be.
Zij kunnen u helpen bij het aanleveren van B2B adressen voor het bijwerken van uw klantendatabase, of het opzetten van promotiecampagnes. Naast een overzicht van de falingen bevat de lijst ook onderstaande uitspraken.: Vaststelling van de verschoonbaarheid van de gefailleerde.
123inkt
Faillissementen Made in Limburg.
Mediahuis wil je online een sterke nieuwsbeleving bieden. Op onze websites en apps tonen we daarom advertenties die voor jou relevant zijn. En naast het nieuws van de dag kunnen we je bijkomende artikels aanbevelen op basis van je interesses.
refurbished iphone 6
Over te nemen bedrijven in de Horeca sector.
Dit instapklaar Restaurant Bistro met 2 ruime terrassen en speeltuin heeft een uitstekende ligging in de driehoek Oostende Brugge Torhout, vlakbij fiets en paardenroutes. De interessante zaak met woongelegenheid heeft reeds 10 jaar dezelfde uitbaters en is bovendien vrij van brouwer!
BOPA Veilingen Uw veiling makelaar.
Toggle navigation Alle veilingen. Kantoor maatschappelijke zetel. Oude Vaartstraat 35. B 8900 Ieper. Tel: 320468 333 117. tijdens kantooruren van 8u30 tot 17u00. Like us on facebook Volg ons op instagram. BOPA Veilingen BE 0849 502 442 Alle rechten voorbehouden.
Faillissementen Statbel.
Het aantal faillissementen in de transportsector en de andere diensten is gestegen met 70%. Op gewestelijk niveau is er voor dezelfde periode van zes maanden een stijging met 02%, in Vlaanderen, in Wallonië is er een daling van 78%, en Brussel kent een stijging van 42%.
Falingen Made in Antwerpen.
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Summiere afsluiting faillissement van: AV-INVEST NV Geopend op 17 november 2016 Referentie: 42281 Datum vonnis: 19 maart 2019 Ondernemingsnummer: 0467.583.055 Aangeduide vereffenaars: VERHULST ALOIS, SUMMIT ROAD 28A, SA 4420 SHEFFIELD BEACH ZUID-AFRIKA; VERHULST TOON, HOOGBOOMSTEENWEG 52, 2950 KAPELLEN ANTW; VERHULST STIJN, VLEMINCKVELD 19, 2000 ANTWERPEN 1.

Contacteer ons