Zoeken naar wentelkrediet

 
wentelkrediet
Wentelkrediet: Zakelijk krediet op middellange termijn Krediet Krijgen.
Wie een wentelkrediet aangaat voor 20 jaar mag zoiets niet uit het achterhoofd verliezen. Naarmate de rentevoeten stijgen, zal ook een wentelkrediet minder interessant worden, ook al lijkt het op een moment waar de rentevoeten laag staan heel erg interessant.
roll over krediet
Roll-over krediet Crelan.
Een roll-over krediet of wentelkrediet is een kredietlijn op middellange of lange termijn die opgenomen kan worden onder de vorm van één of meerdere opeenvolgende niet-hernieuwbare voorschotten op korte termijn trekkingen. De roll-over kan beschouwd worden als een investeringskrediet op lange termijn met een variabele rentevoet.
auto verkopen
dVO Nieuws TNT verkrijgt multi-deviezen wentelkrediet van 600 miljoen euro.
TNT heeft met succes een vijfjarig multi-deviezen wentelkrediet ten belope van 600 miljoen euro afgesloten, met mogelijkheid tot twee keer een verlenging met één jaar, weet TNT Express Benelux. Het krediet vervangt een eerder verkregen wentelkrediet van 570 miljoen euro.
charleroi hotel airport
Wentelkrediet voor ondernemers KBC Bank Verzekering.
Het moment waarop je het bedrag terugbetaalt, noemen we de wenteldatum. Eenmaal terugbetaald, krijg je op dat moment de gelegenheid om je wentelkrediet om te vormen tot een gewoon investeringskrediet. Zoveel kost het. De kredietlijn openen doe je voor een bepaald maximum op te nemen bedrag, voor een bepaalde looptijd in jaren.
goedkoop
wentelkrediet taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Wentelkrediet is een krediet op middellange of lange termijn waarbij de cliënt in schijven terugbetaalt, met rente. Wentelkrediet wordt ook roll-overkrediet of revolving krediet genoemd. De Engelse bijvoeglijke naamwoorden roll-over en revolving hebben de specifieke betekenis verlengd; doorlopend, automatisch hernieuwd gekregen.
Goedkoper lenen via een wentelkrediet? Financieel Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Goedkoper lenen via een wentelkrediet? Banken staan voorlopig niet te springen om investeringskredieten toe te staan en als ze dat al doen, wordt er tegenwoordig al eens een wentelkrediet voorgesteld. Wat is dat precies en kan dat ook voor u interessant zijn?
CBN: Commissie voor Boekhoudkundige Normen Advices.
Waardevermindering op vorderingen. Waardeverminderingen op schuldvorderingen. Weglating van resultaten uit interne verrichtingen. Weglating van wederzijdse vorderingen en schulden. Wet continuïteit ondernemingen. Wijziging van de waarderingsregels. Wijzigingen in het eigen vermogen. Winst uit overdracht gebruiksrecht op een goed. De boekhoudkundige verwerking van wentelkredieten.
Wentelkrediet of roll-over krediet voor bedrijven Lening.org.
Goed om te weten is dat men bij een wentelkrediet niet enkel de maximum looptijd van het krediet in aanmerking dient te nemen. De kredietovereenkomst zal ook steeds een periode vermelden waarbinnen het opgenomen bedrag van het wentelkrediet dient terugbetaald te zijn, de zogenaamde trekking.
Het gemak van een wentelkrediet Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Home Advies: Het gemak van een wentelkrediet. Print dit advies. Advies toegevoegd op 20 oktober 2005. Het gemak van een wentelkrediet. In de media kon u onlangs lezen en horen dat kredietkaarten gekoppeld aan een zogenaamd wentelkrediet erg populair aan het worden zijn.
Gevaar: rollende kredieten! Knack-magazines op pc Knack.
Als hun geld niet meer zo vlot blijkt te rollen, nemen almaar meer mensen hun toevlucht tot rollende kredieten. Citibank bijvoorbeeld biedt alleen maar kaarten met wentelkrediet aan. Fortis lanceerde de Rondokaart, bij KBC heet de rollende formule Pinto, enzovoort.

Contacteer ons