Resultaten voor restaurant de notelaer

 
restaurant de notelaer
Restaurant De Notelaer.
Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier aub. Stuur ons een bericht Open of Sluit. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Onze nieuwsbrief Open of Sluit. U kunt zich ook inschrijven op specifieke nieuwsbrieven.: 2018 Restaurant De Notelaer Webdesign photography by Creativeminds.
tinder op pc
Restaurant De Notelaar Anderlecht.
Er wacht u een ontvangst volgens de regels van de kunst door de gastvrouw, de gastheer die zorgt dan weer voor een heerlijke maaltijd. We staan dan ook garant voor een leuke gastronomische ervaring en heten u van harte welkom in ons restaurant.
fiscalist
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
Autolening
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Sfeervol restaurant met voldoende ruimte. Lekkere gerechten stijlvol gepresenteerd. Bedank Kris V. 2 oktober 2017 beoordeeld. gekozen voor het menu de notelaer. keuze uit verschillende klassieke gerechten. Uiterst verzorgde keuken en supervriendelijke bediening. Lekkere Prosecco vooraf aan hele redelijke prijs.
Terrasje Restaurant de Notelaer Leiestreek.
Over de Leiestreek. Kunst Belevingsgids Leiestreek, in het spoor van de schilderachtige Leie. Q-label Kies voor kwaliteit. Terrasje Restaurant de Notelaer. Aan je favorieten toevoegen. Restaurant De Notelaer is de ideale plek om familiefeesten, huwelijken, verjaardagen, communiefeesten en personeelsfeesten te organiseren.
De Notelaar Dagmenu.
De Notelaer, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Notelaer, Bornem. Restaurants in Bornem. Is dit uw bedrijf? 8 van 38 Restaurants in Bornem. Stationsplein 2, Bornem 2880, België. 32 3 889 13 67. Alle fotos 7. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 44%. 23 feb 2018. 22 dec 2017. Stationsplein 2, Bornem 2880, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?
De Notelaar in Buken Gastronomisch uit eten in Buken.
GASTRONOMISCH HUIS DE NOTELAAR. Kampenhout, beter bekend om zijn landelijke ligging en vele gehuchten waaronder Buken, herbergt het restaurant en feestzaal De Notelaar. Langs een kleine weg die je begeleidt langs de maïsvelden en het mooie Bukense groen, kom je terecht in een oase van rust waarbij genieten ons motto is.
Restaurant De Noteloze Notelaar in Wetteren.
U kunt in De Noteloze Notelaar altijd terecht voor een heerlijke salade, een uitgebreide maaltijd in ons restaurant. Bij prachtig weer kunt u heerlijk genieten op het terras. De Noteloze Notelaar organiseert uw huwelijksfeest, bedrijfsevent, dankzij onze eigen catering en traiteurdienst.

Contacteer ons