Meer resultaten voor restaurant de notelaer

 
restaurant de notelaer
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Sfeervol restaurant met voldoende ruimte. Lekkere gerechten stijlvol gepresenteerd. Bedank Kris V. 2 oktober 2017 beoordeeld. gekozen voor het menu de notelaer. keuze uit verschillende klassieke gerechten. Uiterst verzorgde keuken en supervriendelijke bediening. Lekkere Prosecco vooraf aan hele redelijke prijs.
Autolening
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Deinze Tel: 093288. Restaurants goudengids.be.
09 328 84 33. De Notelaer, met zijn uniek uitzicht op de Leie, staat voor uiterste verse en seizoensgebonden producten door onze chefs met respect voor het product omgevormd tot vernieuwende gerechtjes of oerdegelijke klassiekers. Andere interessante bedrijven in de buurt.
puzzel
Restaurant De Notelaer.
Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier aub. Stuur ons een bericht Open of Sluit. Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Onze nieuwsbrief Open of Sluit. U kunt zich ook inschrijven op specifieke nieuwsbrieven.: 2018 Restaurant De Notelaer Webdesign photography by Creativeminds.
studentenjob gent
De Notelaer Bachte-Maria-Leerne Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Vosselaere Put was al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw een horecazaak en was drie generaties lang in handen van dezelfde familie. De koper besloot na enige tijd om Vosselaere Put opnieuw open te stellen en tegen het einde van 2002 had het restaurant nieuwe uitbaters. Zij gaven Vosselaere Put niet alleen een grondige facelift, maar kozen ook voor een nieuwe naam: De Notelaer.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
Restaurant De Notelaar Anderlecht.
Er wacht u een ontvangst volgens de regels van de kunst door de gastvrouw, de gastheer die zorgt dan weer voor een heerlijke maaltijd. We staan dan ook garant voor een leuke gastronomische ervaring en heten u van harte welkom in ons restaurant.
Restaurant De Notelaer in Bornem.
Beste, Mijn echtgenote en ik waren samen met onze vrienden méér dan tevreden over restaurant De" Notelaer. Wij kenden het uiteraard al een tijdje aangezien wij in Bornem wonen maar wij hadden er nog niet gegeten sedert de zaak werd overgenomen.
De Notelaar Dagmenu.

Contacteer ons