Zoeken naar notelaer

 
notelaer
Welkom.
Vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen. De Oude Notelaer is een volledig ingerichte en rookvrije vakantiewoning, verbonden met de woning van de gastheer en gastvrouw, gelegen in Mater vlakbij de Tissenhovemolen. Het huisje biedt slaapgelegenheid aan maximum 5 personen 1 baby.
fotograaf deinze
Domein De Notelaer Kempens Landschap.
Giften en legaten. Parel langs het water. Langs de scheldedijk in Hingene bots je op een markant gebouwtje: het paviljoen De Notelaer. Het paviljoen werd eind achttiende eeuw opgetrokken in neoclassicistische stijl. Het deed dienst als jachtpaviljoen en feestelijke ontvangstruimte voor de adellijke familie dUrsel.
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
Ook de lokale uitvoerders en kunstenaars hadden een uitstekende reputatie en werkten mee aan vele andere monumentale gebouwen. Het unieke karakter van De Notelaer komt vooral voort uit zijn ongewone ligging tegen de dijk, waardoor het paviljoen aan de landzijde anderhalve verdieping meer telt dan aan de kant van de Schelde.
De Notelaer Hingene Bornem Openingsuren Notelaerdreef 2.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Notelaer Hingene Bornem. De Notelaer in Hingene Bornem is momenteel gesloten. De Notelaer Hingene Bornem. 2880 Hingene Bornem Tel: 03 889 69 20. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan. Maandag 21 januari 28 januari.
Restaurant De Notelaer.
wanneer u minstens 1 dag op voorhand reserveert met de vermelding A dinner for two. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Vis van de markt. Ibericohaasje/ oventomaatjes/ patatas bravas. Moelleux van chocolade/ vanille ijs. Carpaccio van ananas/ kokos/ munt. Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 38.
De Notelaer 65 foto's' 92 recensies Wegrestaurants Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van De Notelaer op Facebook.
De Notelaer VISITFLANDERS.
Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers.
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Bornem Wie dat wil kan deze zomer overnachten in een van de vier kampeerpitten die worden opgehangen in bomen aan het paviljoen De Notelaer in Hingene. Binnenkort wordt de overeenkomst getekend waarbij het beheer van het voormalige jachtpaviljoen en het domein De Notelaer wordt overgenomen door de vzw Kempens Landschap.
Kempens Landschap beheert De Notelaer: deze zomer kunnen bez. Bornem Gazet van Antwerpen.
Kempens Landschap beheert De Notelaer: deze zomer kunnen bezoekers weer slapen in boompitten. Het Kempens Landschap heeft de komende 36 jaar een erfpacht op het paviljoen De Notelaer in Hingene. Aan de uitbating verandert weinig, want daarvoor blijft de vzw De Notelaer verantwoordelijk.
notelaer
De Notelaer is alle dagen geopend van 14u tot 18u. Maximum 50 personen op het tuinterras. Van 14u tot 17u30 kan je het paviljoen bezichtigen. met mondmasker, maximaal 10 personen in het gebouw en de bezoektijd is beperkt tot een half uur.

Contacteer ons