Meer resultaten voor notelaer

 
notelaer
De Notelaer 61 foto's' 92 recensies Wegrestaurants Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium.
Bekijk meer van De Notelaer op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Notelaer op Facebook. Nieuw account maken. Plaatsen Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium Restaurant Wegrestaurants De Notelaer. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken.
deinze
De Notelaer Hotel Projecten Realisaties Lightpoint.
Het artikel werd toegevoegd aan uw winkelmand. Verder winkelen Afrekenen. Rails Tracks Spots. De Notelaer Hotel. De Notelaer Hotel Naar overzicht. Verlichting van hotel De Notelaer te bornem. Interieur inrichting uitgewerkt door Ter Poel Interieur. B-9000 Gent België. Tel: 32 09/224.23.89.
kosten bvba
Voor hertog en veerman. Het paviljoen De Notelaer in Hingene Vlaanderen.be.
Deze oude functie werd geïntegreerd in het nieuwe paviljoen, naar een ontwerp van de Franse architect Charles De Wailly. De voorbije jaren boog een groot aantal specialisten zich over het ontstaan en de evolutie van De Notelaer en zijn omgeving.
bornem
Kempens Landschap neemt paviljoen De Notelaer in erfpacht Antea Group Belgium.
Kempens Landschap neemt paviljoen De Notelaer in erfpacht. In Hingene, vlak naast de Scheldedijk, prijkt het paviljoen De Notelaer. Dit erfgoedpaviljoen werd in de 18de eeuw gebouwd en hoorde bij het kasteeldomein van de familie DUrsel. Sinds 1968 is het paviljoen beschermd als monument.
bornem
Restaurant De Notelaer.
Uw naam verplicht. Uw e-mail verplicht. Onze nieuwsbrief Open of Sluit. U kunt zich ook inschrijven op specifieke nieuwsbrieven.: I agree to my submitted data being stored and used to receive newsletters. 2018 Restaurant De Notelaer Webdesign photography by Creativeminds.
huis te koop bornem
Notelaer Agentschap voor Natuur en Bos.
Give Notelaer 2/5. Give Notelaer 3/5. Give Notelaer 4/5. Give Notelaer 5/5. Gemiddeld: 4 1 vote. Percentage Zijn er voldoende faciliteiten zoals infoborden, een duidelijke ingang, parking, bewegwijzering, banken, picknicktafels, barbecue, sanitair Kindvriendelijk. Give Notelaer 1/5. Give Notelaer 2/5. Give Notelaer 3/5.
deinze
De Notelaer, 3-gangendiner à la carte bij De Notelaer: bespaar 50% in Gent via Social Deal.
Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug. Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal. Schrijf je vandaag nog in. Sluit je gratis aan en ontdek De Notelaer voor een onverslaanbare prijs.
huis te koop bornem
De Notelaer Gemeente Lint.
Enthousiaste kinderen die samen met ons al even enthousiaste team, muziek willen maken in onze vereniging! Negen dynamische leerkrachten zetten samen hun schouders onder De Notelaer met als rode draad hun liefde voor muziek! Op verschillende terreinen hebben ze reeds ervaring: enerzijds in het muziekonderricht, anderzijds bij de Lintse jongerenwerking.
deinze
Paviljoen De Notelaer, Hingene Tussen 1791 en 1794 liet Wo Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
De Notelaer is een prachtig staaltje van de zogenaamde architecture parlante of metaforische architectuur. Het unieke karakter van De Notelaer komt vooral voort uit zijn ongewone ligging tegen de dijk, waardoor het paviljoen aan de parkzijde anderhalve verdieping meer telt dan aan de kant van de Schelde.
Paviljoen De Notelaer Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Het onderzoek van de parketvloer in het salon van De Notelaer bracht aan het licht dat er onder de zichtbare parketvloer, die uit verschillende tropische en inheemse houtsoorten bestaat, een oudere, eikenhouten parketvloer ligt, die min of meer hetzelfde patroon heeft.

Contacteer ons