Meer resultaten voor notelaer

 
notelaer
De Notelaer 65 foto's' 92 recensies Wegrestaurants Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van De Notelaer op Facebook.
taxi bornem
Hotel De Notelaer in Bornem België 4.8 vakantie reviews Zoover.
Gereisd met partner in juli 2010. Reageer op deze reviews Reageer. Hotel De Notelaer scoort een 48, uit 10, op basis van 4 reviews. Acties voor Hotel De Notelaer. Review toevoegen Foto's' toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Bornem.
bornem
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Binnenkort wordt de overeenkomst getekend waarbij het beheer van het voormalige jachtpaviljoen en het domein De Notelaer wordt overgenomen door de vzw Kempens Landschap. Het gebouw blijft wel eigendom van Toerisme Vlaanderen en de vzw De Notelaer blijft zorgen voor de eigenlijke uitbating en het organiseren van activiteiten.
huis te koop bornem
Natuurfeestjes in De Notelaer Hingene UiTmetVlieg.be.
Deze activiteit is afgelopen. Originele datum: Van 10 januari 2018 tot 31 december 2018. Bel naar 03/8896920. VZW De Notelaer. landschap, natuur, Schelde, cultuur, ook voor kinderen, creatief verjaardagsfeest, avontuur, erfgoed, natuurfeest, notelaer, landschap, kinderen, culturele landschapsbeleving, uit met vlieg.
welke auto kopen
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
op
De Notelaer, 3-gangendiner à la carte bij De Notelaer: bespaar 50% in Gent via Social Deal.
3-gangendiner à la carte bij De Notelaer. Deinze 10 km. Heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij De Notelaer: genieten van verrukkelijke gerechten in een sfeervol kader. Heerlijk 3-gangendiner à la carte bij De Notelaer. Zie hier de inhoud van de deal.
traplift
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 8 restaurants in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Notelaer. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
groenafval container huren
De Notelaer Gemeente Lint.
Enthousiaste kinderen die samen met ons al even enthousiaste team, muziek willen maken in onze vereniging! Negen dynamische leerkrachten zetten samen hun schouders onder De Notelaer met als rode draad hun liefde voor muziek! Op verschillende terreinen hebben ze reeds ervaring: enerzijds in het muziekonderricht, anderzijds bij de Lintse jongerenwerking.
animals
Paviljoen De Notelaer, Hingene Tussen 1791 en 1794 liet Wo Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
De Notelaer is een prachtig staaltje van de zogenaamde architecture parlante of metaforische architectuur. Het unieke karakter van De Notelaer komt vooral voort uit zijn ongewone ligging tegen de dijk, waardoor het paviljoen aan de parkzijde anderhalve verdieping meer telt dan aan de kant van de Schelde.
schoorsteenveger
Paviljoen De Notelaer Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Het onderzoek van de parketvloer in het salon van De Notelaer bracht aan het licht dat er onder de zichtbare parketvloer, die uit verschillende tropische en inheemse houtsoorten bestaat, een oudere, eikenhouten parketvloer ligt, die min of meer hetzelfde patroon heeft.
seo specialist

Contacteer ons