Op zoek naar notelaer?

 
notelaer
Welkom.
Vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen. De Oude Notelaer is een volledig ingerichte en rookvrije vakantiewoning, verbonden met de woning van de gastheer en gastvrouw, gelegen in Mater vlakbij de Tissenhovemolen. Het huisje biedt slaapgelegenheid aan maximum 5 personen 1 baby.
prive sauna deinze
Domein De Notelaer Kempens Landschap.
Wandel door het paviljoen en sluit je bezoek af met een stuk befaamde notelaeretaart! Ook het omringende domein is absoluut de moeite waard voor een bezoek. Af en toe worden er ook tentoonstellingen en concertjes georganiseerd aan het paviljoen. Plan je bezoek op www.notelaer.be. Rol van Kempens Landschap. Sinds 2017 beheert onze organisatie het paviljoen De Notelaer en zijn omgeving. Deze namen we in erfacht van Toerisme Vlaanderen en het Agentschap voor Natuur en Bos. Het exterieur van het paviljoen werd recent volledig gerestaureerd door de vorige beheerder Herita vzw. De komende jaren zal de restauratie van het interieur en de opwaardering van het domein door Kempens Landschap worden voortgezet. De uitbating van het paviljoen gebeurt al jaar en dag door de vzw De Notelaer. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op www.notelaer.be. Zie www.notelaer.be voor de actuele openingstijden. De Notelaer, trefpunt aan de Schelde. Parkeergelegenheid voor de poort. café met terras. Over Kempens Landschap. Over deze website. Lees hier ons magazine. Trek er eens op uit.
huizen te koop bornem
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
In de boogvelden boven de 5 ramen van het octogonale salon Scheldegevel bracht de Brusselse beeldhouwer François-Joseph Janssens 1744-1816 bas-reliëfs aan in stuc, die de Schelde en haar bijrivieren voorstellen. Trefpunt voor kunstenaars. In onbruik geraakt en geteisterd door o.a. de overstroming van 1953 werd De Notelaer van het definitieve verval gered door de tweede eigenaar, de familie Camu. In die periode was het een echt kunstenaarstrefpunt en werd het bezocht door vooraanstaande personen. Ook toen de derde eigenaar, kunstenaar Vic Gentils, het paviljoen bewoonde 19701983, behield De Notelaer zijn aantrekkingskracht. Vervolgens kocht het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap De Notelaer en zocht een zinvolle bestemming voor deze parel aan de Schelde. De vzw De Notelaer 1984 werd geboren en het gebouw werd opengesteld voor het publiek. Sinds 1999 is het gebouw in erfpacht gegeven aan Herita vzw. De werking blijft gerealiseerd door de vzw De Notelaer. Beschermd KB 11/09/1968. 03 296 91 83. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Volg Bornem op.
gezellige restaurants antwerpen
De Notelaer Hingene Bornem Openingsuren Notelaerdreef 2.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Notelaer Hingene Bornem. De Notelaer in Hingene Bornem is momenteel gesloten. De Notelaer Hingene Bornem. 2880 Hingene Bornem Tel: 03 889 69 20. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan. Maandag 21 januari 28 januari.
seo
Restaurant De Notelaer.
Deze menu komt op 30pp incl btw en materiaal. Bovenstaande prijzen zijn steeds exclusief bediening en drank. Materiaal omvat hier steeds borden, bestekken en linnen. Eventueel noodzakelijk keukenmateriaal moet bekeken worden op locatie en afhankelijk van de gekozen menu. Dit wordt steeds in samenspraak met de klant in een offerte omgezet.
immo deinze te huur
De Notelaer 65 foto's' 92 recensies Wegrestaurants Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van De Notelaer op Facebook.
wordpress seo optimalisatie
De Notelaer VISITFLANDERS.
Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers.
tuinaanleg bornem
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Bornem Wie dat wil kan deze zomer overnachten in een van de vier kampeerpitten die worden opgehangen in bomen aan het paviljoen De Notelaer in Hingene. Binnenkort wordt de overeenkomst getekend waarbij het beheer van het voormalige jachtpaviljoen en het domein De Notelaer wordt overgenomen door de vzw Kempens Landschap.
krediet lening
Kempens Landschap beheert De Notelaer: deze zomer kunnen bez. Bornem Gazet van Antwerpen.
Kempens Landschap beheert De Notelaer: deze zomer kunnen bezoekers weer slapen in boompitten. Het Kempens Landschap heeft de komende 36 jaar een erfpacht op het paviljoen De Notelaer in Hingene. Aan de uitbating verandert weinig, want daarvoor blijft de vzw De Notelaer verantwoordelijk.
fotograaf deinze
notelaer
De Notelaer is weer te bezoeken tijdens de weekends van maart 2020., v anaf april 2020 zijn we weer alle dagen open van 14 tot 18u vrijdag sluitingsdag. Tijdens de maanden juli en augustus is De Notelaer ook open op vrijdag!
seo zoekmachine optimalisatie

Contacteer ons