Zoeken naar notelaer

 
notelaer
Domein De Notelaer Kempens Landschap.
Vooral de ronde salon met een schitterende parketvloer en interieur is schitterend. Wandel door het paviljoen en sluit je bezoek af met een stuk befaamde notelaeretaart! Ook het omringende domein is absoluut de moeite waard voor een bezoek. Af en toe worden er ook tentoonstellingen en concertjes georganiseerd aan het paviljoen. Plan je bezoek op www.notelaer.be. Rol van Kempens Landschap. Sinds 2017 beheert onze organisatie het paviljoen De Notelaer en zijn omgeving. Deze namen we in erfacht van Toerisme Vlaanderen en het Agentschap voor Natuur en Bos. Het exterieur van het paviljoen werd recent volledig gerestaureerd door de vorige beheerder Herita vzw. De komende jaren zal de restauratie van het interieur en de opwaardering van het domein door Kempens Landschap worden voortgezet. De uitbating van het paviljoen gebeurt al jaar en dag door de vzw De Notelaer. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op www.notelaer.be. Zie www.notelaer.be voor de actuele openingstijden.
immo deinze te huur
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
de overstroming van 1953 werd De Notelaer van het definitieve verval gered door de tweede eigenaar, de familie Camu. In die periode was het een echt kunstenaarstrefpunt en werd het bezocht door vooraanstaande personen. Ook toen de derde eigenaar, kunstenaar Vic Gentils, het paviljoen bewoonde 19701983, behield De Notelaer zijn aantrekkingskracht. Vervolgens kocht het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap De Notelaer en zocht een zinvolle bestemming voor deze parel aan de Schelde. De vzw De Notelaer 1984 werd geboren en het gebouw werd opengesteld voor het publiek. Sinds 1999 is het gebouw in erfpacht gegeven aan Herita vzw. De werking blijft gerealiseerd door de vzw De Notelaer. Beschermd KB 11/09/1968. 03 296 91 83. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Volg Bornem op.
huis te koop bornem
De Notelaer Hingene Bornem Openingsuren Notelaerdreef 2.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Notelaer Hingene Bornem. De Notelaer in Hingene Bornem is momenteel gesloten. De Notelaer Hingene Bornem. 2880 Hingene Bornem Tel: 03 889 69 20. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan. Maandag 21 januari 28 januari.
prive sauna deinze
Restaurant De Notelaer.
Huisbereide Crème brulée 900., Huisbereide chocolademoelleux 1100., Mousse van tobleronechocolade 900., Panna cotta van vanille/ rood fruit 900., Dame blanche/ verse slagroom 900., Kortgebakken tonijn/ lardo/ pesto/ zongedroogde tomaatjes. Witloofcrème/ graanmosterd/ gandaham. Gambas à la plancha. Kraaisteak/ spitskool/ pompoen/ geprakte aardappel. Appeltje in de oven/ vanille. 4 gangen 50/ incl wijn 70. 5 gangen 60/ incl wijn 85. Op donderdagavond zetten wij ook dit jaar onze goede traditie verder van. A dinner for two. Wij bieden u dan deze menu aan voor 55 voor 2 personen excl. wanneer u minstens 1 dag op voorhand reserveert met de vermelding A dinner for two. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Kalfszwezeriken/ spek/ sjalot. Vis van de markt. Ibericohaasje/ oventomaatjes/ patatas bravas. Moelleux van chocolade/ vanille ijs. Carpaccio van ananas/ kokos/ munt. Menu notelaer 3500.,
tuinaanleg bornem
De Notelaer 65 foto's' 92 recensies Wegrestaurants Leernsesteenweg 87, 9800 Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van De Notelaer op Facebook.
huis te koop bornem
De Notelaer VISITFLANDERS.
Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers.
moz
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Bornem Wie dat wil kan deze zomer overnachten in een van de vier kampeerpitten die worden opgehangen in bomen aan het paviljoen De Notelaer in Hingene. Binnenkort wordt de overeenkomst getekend waarbij het beheer van het voormalige jachtpaviljoen en het domein De Notelaer wordt overgenomen door de vzw Kempens Landschap.
polaroid camera kopen
Natuurfeestjes in De Notelaer Hingene UiTmetVlieg.be.
In 2018 start De Notelaer met feestjes in de natuur op woensdag voor kinderen tussen 7 en 11 jaar. De jarige kan min 8 en max 11 kinderen uitnodigen. De gids neemt jullie mee op een avontuurlijke tocht. Steeds op woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u30. Enkel na reservatie. De Notelaer Trefpunt aan de Schelde Notelaardreef 2 2880 Hingene.
google adwords editor
notelaer
De Notelaer is weer te bezoeken tijdens de weekends van maart 2020., v anaf april 2020 zijn we weer alle dagen open van 14 tot 18u vrijdag sluitingsdag. Tijdens de maanden juli en augustus is De Notelaer ook open op vrijdag!
Com
Notelaer Agentschap voor Natuur en Bos.
In De Notelaer gaan cultuur en natuur hand in hand. Je kan er wandelen over bos en knuppelpaden en een bezoek brengen aan het prestigieuze neoclassicistische gebouw De Notelaer. Nadien kan je iets drinken op het terras of cafetaria van de Notelaer. Alle dagen geopend van 14 tot 18u, uitgezonderd vrijdag. Van november tot maart is de Notelaer gesloten. Gelegen in stiltegebied. Horeca in paviljoen De Notelaer.
persoonlijke lening

Contacteer ons