Zoeken naar de notelaer restaurant bornem

 
de notelaer restaurant bornem
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat. Gevestigd aan het station in een negentiende eeuwse herberg, verwelkomen wij u aan de ingang van het bruisende Bornemse centrum. Als gast van ons hotel, onze Restorie, de bar, onze feest of seminarieruimte, hebben wij slechts één doel: U bedienen en laten genieten. Wees van harte welkom! Keuken van topklasse. In onze restorie een samensmelting van restaurant en brasserie serveren wij u een topklasse keuken in een stijlvolle en ontspannen sfeer. Relax vanaf het eigenlijke moment dat u binnenstapt en geniet van ons unieke kader. Het rijke menu biedt het beste aan dagverse vis, vlees en groenten en elke schotel is met grote passie, fantasie en oog voor detail klaargemaakt. Ook in openlucht op een ruim terras tijdens het zomerseizoen. BEKIJK MENU RESERVEER. Een kamer in De Notelaer begint met een bevrijdend gevoel van ruimte en rust.
anti worteldoek
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
De vzw De Notelaer 1984 werd geboren en het gebouw werd opengesteld voor het publiek. Sinds 1999 is het gebouw in erfpacht gegeven aan Herita vzw. De werking blijft gerealiseerd door de vzw De Notelaer. Beschermd KB 11/09/1968. 03 296 91 83. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Volg Bornem op.
sea seo
Evenementen Archief Vlaams Belang.
Bornem, Antwerpen 2880 België Google Maps. Vlaams Belang Klein-Brabant nodigt u uit op de voorstelling van het boek van Tom Van Grieken, Toekomst in eigen handen. Vrijdag 15 september 2017 om 20 uur Hotel-Restaurant De Notelaer, Stationsplein 2 te 2880 Bornem.
losse boxsprings
Biestro H-eat Bornem Eten en drinken met H-eat twist.
Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen en nieuwtjes. 10 juni 2020 H-EAT BOUWT LUXETENT. 11 november 2019 VERSCHENEN IN LITTLE ESCAPES, NET OVER DE GRENS. 18 oktober 2019 H-EAT IN STEPS CITY MAGAZINE. 10 juli 2019 ZOMER IN BORNEM GAZET VAN ANTWERPEN.
sociale huisvestingsmaatschappij
Hotel Secundo en Hotel De Notelaer in Bornem BE, cadeaubon Fiets en Wandelweekend, 3 dagen Bongo.
Extra nacht 2 pers.kamer: 110 euro per kamer per nacht. Maximum aantal kinderen op de kamer: 1. Van 2 tot 99 jaar: 3500, EUR per dag Ontbijt inbegrepen. Kinderen kunnen enkel op aanvraag op de kamer van twee volwassenen slapen. Huisdieren niet toegelaten. Sorteer op: Standaard. 1 5 van 3 reviews. HOTEL SECUNDO EN HOTEL DE NOTELAER IN BORNEM BE.
parket
DE NOTELAER, Bornem Restaurantbeoordelingen Tripadvisor.
Beoordeling schrijven Inbox Reizen Boekingen Inloggen Hotels Dingen om te doen Restaurants Vluchten Shoppen Vakantiepakketten Cruises Huurauto's' Reizigersforum Luchtvaartmaatschappijen Beste van 2020 Helpcentrum. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2020. De Notelaer, Bornem.
seo
De Notelaer VISITFLANDERS.
Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers. Het unieke concept maakt de samensmelting van brasserie en restaurant.
hergroeperen kredieten
Restaurant De Notelaer.
Traiteur dienst het hele jaar door! Menu Notelaer 30pp. Lopende suggestiemenu 42pp. Assortiment warme en koude amuses 5st 9pp. Zeeuwse oesters 6st 13pp. Huisbereide kaaskroket 6/st. Huisbereide garnaalkroket 8/st. Rundscarpaccio/ truffelolie/ Parmesan/ rucola 14pp. Scampi diabolique 6st 12pp. Scampi look 6st 12pp. Scampi kreeftensaus 6st 13pp. Groentesoep dagsuggestie 6/l. Franse vissoep/ rouile 12/l. Kreeftenbisque/ Cognac 14/l. Al onze voorgerechten worden voorzien van brood. Paling gebakken/ tartaar/ saladegarnituur 23pp. Paling in t groen 25pp. Paling kreeftensaus/ spinazie 25pp. Groenlandse heilbot/ prei/ basilicumpesto 19pp. Tongrolletjes/ kreeftensaus/ julienne groenten 22pp. Eendenborstfilet/ seizoensgroenten 20pp. Lamskroon/ zuiderse groenten 23pp. Nevels Brasvarken/ groene groenten 20pp. U kan hier steeds kiezen voor puree, pomme cocotte of krieltjes als. aardappelvariant bij uw gerecht. Dit is inbegrepen in de prijs.
fietsenwinkel amsterdam
De Notelaar Dagmenu.
dakwerken kalken
Taverne Oud Gemeentehuis.
Gegeseld en gemeesterd in tal van bekende restaurants waaronder De Rietgors en De Werf in Temse en De Notelaer in Bornem ontdekte Axel al snel dat hij van een eerlijke keuken met klassieke gerechten en grills zijn stokpaardje wilde maken.
badkamer verwarming

Contacteer ons