Zoeken naar notelaer bornem

 
notelaer bornem
Paviljoen De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Zoeken naar: Zoeken. Paviljoen De Notelaer. 16 mrt 2017. April tot oktober: alle dagen van 14 uur tot 18 uur gesloten op vrijdag. Maart: zaterdag en zondag van 14 uur tot 18 uur. Gesloten van november tot februari. Groepsbezoek na reservatie. Paviljoen De Notelaer werd tussen 1792 en 1797 gebouwd in opdracht van Wolfgang-Guillaume, derde hertog dUrsel en hoorde bij het kasteeldomein van de hertog. De adellijke familie kwam er dan ook regelmatig om te dineren of om gasten te ontvangen en feesten te geven. Er bevond zich eveneens een woning voor een schippersfamilie en een herberg voor het volk.
Garagepoort Motor
De Notelaer Toerisme Scheldeland.
Bekijk alle foto's.' Hotel De Notelaer ligt in het pittoreske Bornem, in het hartje van de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Je verblijft in een honderd jaar oude herberg, gelegen bij het station. Eind 2011 onderging De Notelaer nogmaals een metamorfose en werd volledig verbouwd tot een trendy viersterrenhotel met unieke Restorie en stijlvol ingerichte kamers. Het unieke concept maakt de samensmelting van brasserie en restaurant. In een uiterst gezellige sfeer presenteren we u de heerlijkste gerechten met liefde en zorg bereid door de meester-kok. Bij het fiets en wandelarrangement kan je een extra nacht in kamer met ontbijt met driegangendiner bijboeken 6400, p.p. en een gastronomisch viergangendiner aanvragen mits toeslag. Boek je het gastronomisch arrangement met verblijf op zondag indien geen feestdag of vooravond van feestdag, dan geniet je een korting van 500, p.p. Het arrangement ontdekken, vermeld onder Hotel Secundo kan je ook hier boeken. Max aantal personen: 24. 32 3 889 13 67. Je wordt doorverwezen naar een externe website. Parels aan de waterkant. Niet te missen toppers. Schipper, mag ik overvaren. Erfgoed en cultuur. Natuur en recreatie. Gidsen en magazines. Blijf op de hoogte.
bedrijfsfilm
Restaurant De Notelaer.
Salade gerookte eendeborst/ appelvinaigrette. Dit zijn enkele voorbeelden van wat u kan verwachten. Deze gerechten kunnen wisselen met de seizoenen. Vanaf 12 personen. 25pp incl btw en materiaal. 32pp incl btw, drank en materiaal. Broccolisoep/ kruidenkaas 2. Wortelsoep/cocos/ koriander 2. Bruchetta al pomodoro 3. Gambas à la plancha 5. Wok van scampi of kip 5. Paëlla Royal kip, gamba, mosselen, vis 8. Deze prijzen zijn steeds excl personeel. Flyer Traiteur Het hele jaar door. Traiteur dienst het hele jaar door! Menu Notelaer 30pp.
kwaliteit matrassen ikea
Hotel Secundo en Hotel De Notelaer in Bornem BE, cadeaubon Fiets en Wandelweekend, 3 dagen Bongo.
vriendelijk onthaalprivate, parking en afgesloten plaats voor fietsenhotel Secundo. Gerard koppel, Torhout BE, 11/06/2018. HOTEL SECUNDO EN HOTEL DE NOTELAER IN BORNEM BE. het was een geslaagd weekend mooie regio voor te fietsen en wandelen we hebben ervan genoten. Luc koppel, Oudenaarde BE, 16/04/2018. HOTEL SECUNDO HOTEL DE NOTELAER IN BORNEM BE.
Sea
De Notelaer Hingene Bornem Openingsuren Notelaerdreef 2.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Notelaer Hingene Bornem. De Notelaer in Hingene Bornem is momenteel gesloten. De Notelaer Hingene Bornem. 2880 Hingene Bornem Tel: 03 889 69 20. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan. Maandag 21 januari 28 januari.
maken
Kamperen in de bomen van De Notelaer Bornem Het Nieuwsblad.
Mensen kunnen zo een pit reserveren voor één nacht. Pitkamperen in de bomen van De Notelaer kan van 30 juni tot 3 september. Deelnemen kost 80 tot 110 euro, al naar gelang de bezetting van de tent. Tickets boeken kan vanaf half mei via de website van Terra nova. Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt. Frans 81 stapte al 43 keer de Dodentocht uit, maar kan daar geen vervolg aan breien: Ik had geen computer om me in te schrijven. Frans Audenaerdt 81 uit Stekene zit in zak en as. De man stapte al 43 keer de Dodentocht uit, maar is niet zeker of hij ook dit jaar aan de start zal staan. Ik heb niet eens een computer en kon me. Alain komt er na zes jaar achter dat zijn huis niet is aangesloten op de rioleringen: Wij durven het niet met een gerust hart achterlaten. Zes jaar lang dacht Alain Verschueren uit de Dijkstraat in Weert Bornem dat hij aangesloten was op de riolering.
schilder
Hotel De Notelaer en Hotel Secundo in Bornem BE, cadeaubon Gastronomisch Weekend, 3 dagen Bongo.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 24 maanden na aankoop. In het centrum van Bornem ligt hotel-restorie De Notelaer. De honderd jaar oude herberg werd verbouwd tot een modern hotel met een gastronomisch restaurant. Het hotel telt twaalf kamers, voorzien van alle comfort. Het ervaren en uiterst professionele keukenteam is kritisch, gedreven en ambitieus. Hun restorie een samensmelting van restaurant en brasserie' serveert inventieve gerechten op basis van streek en marktgebonden producten.
goedkoopste lening
Biestro H-eat Bornem Eten en drinken met H-eat twist.
Was de stuwende kracht achter Hotel De Notelaer in Bornem, samen met Koen. Houdt van het leven. Zorgt ook voor de gekende Tertia beleving, het catering-zusje van H-eat. Age before beauty. MAAK KENNIS MET KOEN. Culinaire rots in de branding.
aanmelden google
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
spanplafond
Groot Wandelboek Vlaanderen L. Vanneste Google Boeken.
100 m verderop aardepad aardeweg aardeweg links afbuigt afslag akkers Albertkanaal antitankgracht asfalt asfaltweg beboste beek betonweg bevindt bocht naar links bocht naar rechts bomen Bornem bossen bosweg buggy's' en rolstoelen buigt centrum deelgemeente dijk dreef eeuw einde enkele ETEN DRINKEN ga je rechts gaat gehucht geopend gesloten goed graspad grind grindweg Grobbendonk Grote Nete grote weg haakse bocht heide hoeve huisnummer infobord kanaal kapel kasseiweg kasteel Kasterlee Kempens kerk kies klaphek Kleine Nete klim km Q kruispunt landschap langs de bosrand leidt maken Meerhout mooi neem je links neem je rechts oever opnieuw Oud-Rekem Oud-Turnhout overzijde parkeerterrein parkeren polder Praktisch afstand rechtdoor Restaurant richting rolstoelen Ruisbroek Rupel s-Gravenwezel Schelde schuinlinks schuinrechts sla je links sla je rechts splitsing steek steekt steile T-sprong tegelpad Toerisme traject uitzicht vallei vanaf verder verderop bereik verderop neem verlaten bij afrit vertrekplaats vijver wandeling weiden weilanden weldra Wulveringem Zoutleeuw Zwalm.
leeslamp led

Contacteer ons