Resultaten voor jeugdcentrum de notelaer

 
jeugdcentrum de notelaer
Openingstijden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Nederland.
Naar de inhoud van deze pagina. Zondag 6 mei 2018. Wat zoek je? Waar zoek je dit? U bent hier.: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer. Openingstijden Stichting Jeugdcentrum De Notelaer. 7 Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vestigingen gevonden. Stichting Jeugdcentrum De Notelaer.
belfius
De Notelaer de Stichting.
De stichting is officieel opgericht op 1 juli 1975, toen nog als Stichting" Jeugdvoorzieningen Pijnacker. De doelstelling is in 1982 geformuleerd als volgt.: De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer.
Cryptogram
Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker.
Activiteiten Stichting Jeugdcentrum De Notelaer.: De activiteiten van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vinden onder andere plaats in de branche: Exploitatie van gemeenschapshuizen. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Gezondheids en welzijnszorg en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting, subcategorie Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting niet specifiek gericht op ouderen en gehandicapten.
stereo set met draadloze boxen
De Notelaer ruimtes.
De Notelaer verhuur.
De Notelaer is primair een jeugdcentrum. Verhuur aan anderen dan jeugd is slechts mogelijk als het gebruik door de jeugdgroepen niet geschaad wordt. Voor informatie over beschikbaarheid of tarieven gelieve contact op te nemen met de beheerder. Klik hier voor de Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Notelaer.
De Notelaer Contact.
Beheer Jeugdcentrum" De Notelaer." Bel de beheerder voor reserveringen, informaie en/of bezichtiging dagelijks behalve op zondag op 015-3692630. Of E-mail direct de: beheerder. Bankrelatie: Rabobank NL46RABO0305882325 Stichting Jeugdcentrum" De Notelaer." Lokatie en correspondentie adres: Nieuwkoopseweg 11. Voor info over verhuur: 015 369 2630.
Openingstijden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker.
Openingstijden Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. 1 Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vestiging gevonden in Pijnacker. Stichting Jeugdcentrum De Notelaer. Nieuwkoopseweg 11 Pijnacker. Hulp nodig bij het vinden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker? Indien gewenst verbinden we u direct door.

Contacteer ons