Meer resultaten voor jeugdcentrum de notelaer

 
jeugdcentrum de notelaer
De Notelaer Contact.
Beheer Jeugdcentrum" De Notelaer." Bel de beheerder voor reserveringen, informaie en/of bezichtiging dagelijks behalve op zondag op 015-3692630. Of E-mail direct de: beheerder. Bankrelatie: Rabobank NL46RABO0305882325 Stichting Jeugdcentrum" De Notelaer." Lokatie en correspondentie adres: Nieuwkoopseweg 11. Voor info over verhuur: 015 369 2630.
leningaanvraag
Openingstijden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker.
U bent hier.: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer. Openingstijden Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. 1 Stichting Jeugdcentrum De Notelaer vestiging gevonden in Pijnacker. U zocht: Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker. Hulp nodig met het vinden van Stichting Jeugdcentrum De Notelaer?
boxspring
De Notelaer verhuur.
De Notelaer is primair een jeugdcentrum. Verhuur aan anderen dan jeugd is slechts mogelijk als het gebruik door de jeugdgroepen niet geschaad wordt. Voor informatie over beschikbaarheid of tarieven gelieve contact op te nemen met de beheerder. Klik hier voor de Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Notelaer.
ramen en deuren
Notelaer Jeugdcentrum De in Pijnacker De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Notelaer Jeugdcentrum De in Pijnacker. Vereniging en stichting. Nieuwkoopseweg 11, 2641PA, Pijnacker. Beoordeel dit bedrijf. Notelaer Jeugdcentrum De. 015-3695550 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Pijnacker.
Autolening
falingen oost vlaanderen boksclub deinze jeugdcentrum de notelaer.
De stichting is officieel opgericht op 1 juli 1975, toen nog als Stichting" Jeugdvoorzieningen Pijnacker. De doelstelling is in 1982 geformuleerd als volgt: De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer.
De Notelaer de Stichting.
De stichting is officieel opgericht op 1 juli 1975, toen nog als Stichting" Jeugdvoorzieningen Pijnacker. De doelstelling is in 1982 geformuleerd als volgt.: De stichting heeft ten doel het in stand houden en het beheer van het jeugdcentrum De" Notelaer.
Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Stichting Jeugdcentrum De Note. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Stichting Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker. Gerelateerde bedrijven Stichting Jeugdcentrum De Notelaer Pijnacker. van Vluchtel.werk Pij. Lange Campen 4.
Jeugdcentrum De Notelaar Fonds1818.
De locatie van Jeugdcentrum De Notelaer in Pijnacker wordt omgevormd tot een NME-terrein waar basisschoolleerlingen uit Pijnacker-Nootdorp les krijgen over natuur en milieu. Verder worden er onder meer moestuintjes aangelegd die door groepjes leerlingen verzorgd worden en op het terrein dat Staatsbosbeheer beschikbaar stelt worden bijenkorven geplaatst.

Contacteer ons