Op zoek naar de notelaer bvba bornem?

 
de notelaer bvba bornem
De Notelaer Hotels near me.
All available features in De Notelaer. Cable / Satellite TV, Desk, Free Parking, Hair Dryer, High-speed Internet, Internet Connection wireless, Mini Bar, Parking, Restaurant, Room Service, Shower, TV. Facsimile, Safe-Deposit Box, Wake-up Service. Nearest points of interest. Points of interest near this Hotel. This Hotel is near: Station Bornem Bornem. Bornem Station Belgium. Bornem Station Belgium. Idee Molenveldweg BOR 1, Bornem. Onze-Lieve-Vrouwtehuis Stationsstraat BOR 29, Bornem. Seniorencentrum Onze Lieve Vrouw Stationsstraat BOR 29, Bornem. Jacobs / Ursula Stationsstraat BOR 3, Bornem. Symbiose Stationsstraat BOR 24, Bornem. Marnix De Stationsstraat BOR 2, Bornem. CUYT Gustaaf Maria Edward Kouterplaats BOR 26, Bornem. Franssens / Roger AlbertstraatBOR 84, Bornem. Van Praet / Marianne Nieuwstraat BOR 3, Bornem. Beckers / Stefan Nieuwstraat BOR 2, Bornem. Peeters-Servaes / G. Nieuwstraat BOR 15, Bornem. Marja bvba Nieuwstraat BOR 8, Bornem.
De Notelaer BVBA in Bornem 0443.556.551.
Choisir la langue: NL. De Notelaer Laatste update: 15 dagen geleden. BE 0443.556.551 Rechtsvorm. Faillissement publicatie gedetecteerd Type onderneming. 11 maart 1991. Hotels en dergelijke accommodatie. Export Bewerk mijn bedrijf! Klik om deze info te bekijken Telefoon toevoegen Fax toevoegen GSM toevoegen Website toevoegen.
Taverne Oud Gemeentehuis.
Gegeseld en gemeesterd in tal van bekende restaurants waaronder De Rietgors en De Werf in Temse en De Notelaer in Bornem ontdekte Axel al snel dat hij van een eerlijke keuken met klassieke gerechten en grills zijn stokpaardje wilde maken.
falingen oost vlaanderen boksclub deinze brasserie de notelaer bornem.
Zowel biologisch als landschappelijk behoren de Scheldeschorren tot de best ontwikkelde van het zoetwatergetijdengebied. Het voormalig jacht en zomerpaviljoen De Notelaer is nu een toeristisch-recreatief onthaalcentrum voor de Schelde. bornem de notelaer. de notelaer bvba bornem. de notelaer bornem brasserie.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
Boek Hotel De Notelaer bvba Bornem hier het goedkoopst!
Alle hotels Belgiƃ Bornem Hotel De Notelaer bvba Bornem. Hotel De Notelaer bvba Bornem. Het Hotel De Notelaer bvba Bornem is een 3 sterrenhotel in Bornem. Zowel de eigenaar als het personeel van Hotel De Notelaer bvba Bornem hebben service hoog op het vaandel staan.
Zin om tussen de takken te slapen? Reserveer dan een boompit. Bornem Gazet van Antwerpen.
Maak van Bornem jouw startgemeente! Zin om tussen de takken te slapen? Reserveer dan een boompit in Hingene. Avonturiers kunnen vanaf 30 juni een kampeerplaatsje reserveren in een van de vier boomtenten die in de tuin van het paviljoen De Notelaer in Hingene hangen.
De Notelaer Bornem, 2880, StationspleinBor 2 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
Contacteer De Notelaer. DE NOTELAER BVBA. StationspleinBor 2 2880 Bornem. 03/889 13 67. 03/899 13 36. contacteer dit bedrijf. Omzet: 1.000.000 2.500.000. Bekijk grotere kaart. Contacteer DE NOTELAER. Voeg uw bedrijf toe. Nood aan slimme zoekmachine marketing? 2017, Regionet bvba May the search bee with you!
Horeca Archives Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
03 899 28 68. Wie zijn we? Bezoektips, aanraders en meer. Niet te missen toppers. Fietsen, wandelen, bezoeken en meer. Hotels, BBs, streekproducten en meer. 03 899 28 68. Wie zijn we? Zoeken naar: Zoeken. t Land van Bornem. t Koningsrek Zates. De Blauwe Koe. Taverne Oud Gemeentehuis. Streek en vlechtmuseum De Zilverreiger. Paviljoen De Notelaer.
Tertia Catering Haal het meest uit elk feest Welkom.
Tertia is het passieproject van Ellen en Koen De Smet, namen als klokken in de Klein-Brabantse gastronomie. Met 25 keukenjaren op de teller met name in de voorheen eigen zaak De Notelaer in Bornem heeft Tertia de ervaring in huis om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Deze nieuwe onderneming vult een belangrijke leemte in: een totaaloplossing met meerwaarde! IN ALLE KEUKENS THUIS. Dankzij haar indrukwekkende ervaring is Tertia van alle markten in alle keukens thuis. We gaan aan de slag met de infrastructuur die voorhanden is, of brengen zelf het nodige materiaal mee. In al onze ondernemingen staat kwaliteit voorop. Of het nu om een intiem diner voor acht gaat, of een bedrijfsfeest voor 400 personen, Tertia maakt geen compromissen op vlak van kwaliteit.

Contacteer ons