Meer resultaten voor de notelaer bornem brasserie

 
de notelaer bornem brasserie
Hotel-Restaurant De Notelaer @ Stationsplein 2, 2880 Bornem.
Stijl keuken: Fusion, Frans, Belgisch, West-europees. In het sfeervolle oude centrum van Bornem, door een prachtig waterrijk landschap omgeven, staat driesterrenhotel De Notelaer. Ontdek moderne luxe, weelderige rust en persoonlijke service achter de historische gevel van een honderd jaar oude, voormalige herberg.
brasserie leuven
De Notelaar Dagmenu.
Nieuwe bistro bundelt hippe en klassieke gerechten Bornem Gazet van Antwerpen.
We wilden van Biestro H-Eat een warme zaak maken en hebben vooral met veel hout gewerkt, vertellen de uitbaters. We wilden ook niet de zoveelste taverne, restaurant, bistro of brasserie in Bornem worden. Daarom ook dat we gekozen hebben voor de benaming Biestro. Dat bestaat nog niet. Ook op het vlak van gerechten wil men bij H-Eat anders zijn dan de andere horecazaken. Er zijn klassieke gerechten maar ook hippe schotels. Koen en ik zijn mekaars tegenpolen. Maar dat resulteert wel in ongelooflijk lekkere bereidingen, gaat chef Glenn verder. Koen en Ellen zijn twee heel bekende gezichten in Bornem. 25 jaar lang baatten ze het gekende hotel De Notelaer uit.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
Het was voor ons de eerste keer in de Notelaer, en hebben absoluut geen spijt van onze keuze. Marcel van der Waals. We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min.
De Notelaer, Bornem PocketResto.
Restorie is de samentrekking van brasserie en restaurant. Wij bieden dan ook zowel kleine, snelle gerechten als een gastronomisch diner aan.' Lees het volledige artikel externe link. In de buurt van restaurant De Notelaer. Restaurant Kafeemangee, Bornem. op 260 m van De Notelaer.
Restaurant De Notelaer.
Menu Notelaer 38. Scampi maison look, room, tomaat. Rundscarpaccio/ limoen/ parmesan. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
De Notelaer 4 Bornem, België.
in het kort. Het 4-sterrenhotel De Notelaer is gelegen in het sfeervolle oude centrum van Bornem omgeven door een prachtig waterrijk landschap. Het hotel is ideaal gelegen in de achtertuin van de drie grote steden Brussel, Antwerpen en Gent. Het hotel beschikt 12 kamers. De kamers zijn voorzien van telefoon, mini bar, televisie, gratis WI-FI, salon, bureau en een badkamer met toilet, bad en douche. Het restaurant De Notelaer stelt u een internationale en gastronomische keuken voor. Het ontbijtbuffet staat elke ochtend voor u klaar en bestaat uit verschillende luxe broodjes, jam, boter, honing, vers fruit, vruchtesappen, warme dranken, eieren, ham, kaas, zalm en yoghurt met ontbijtgranen. Natuurlijk kunt in de bar terecht voor een gezellig drankje. In de Restorie samenstelling van restaurant en brasserie serveren zij een topklasse keuken in een stijlvolle en ontspannen sfeer.
Hotel Secundo in Bornem België 3.1 vakantie reviews Zoover.
Nummer 4 van 4 hotels in Bornem. De beste prijzen en last minutes voor Hotel Secundo bij.: 1 trivago Checken tip. Verklein aantal aanbieders. 6 Nederlandse reviews over Hotel Secundo. Prijs / kwaliteit 24., Met partner 4. Met vrienden 1. Niet voor herhaling vatbaar. 05 juni 2017. Prijs / kwaliteit 1. Hoewel ons gezegd was dat het een nieuw hotel was, bleek bij aankomst het tegendeel. Zeer donker interieur en verouderd meubilair en kamers. In onze badkamer ging het licht uit na 10 min en de kluis werkte niet. Toen we dit meldden aan de receptie bleek er niemand aanwezig om dit te herstellen want het was weekend. Gereisd met vrienden in mei 2017. Reageer op deze reviews Reageer. 17 augustus 2016. Prijs / kwaliteit 2. Zeker geen 4 sterren waard. We boekten het verfijnde keuken-arrangement. Bij aankomst waren er geen fietsen voorzien. Naar het glas bubbels hebben we moeten vragen De verouderde kamer kreeg zeker geen recente poetsbeurt. Het ontbijt was heel sober en tussen het vers fruit lag een volledige beschimmelde appelsien. In restaurant De Notelaer was het eten heel lekker maar de laatste avond.
Restaurant Hôtel De Notelaer à Bornem, Anvers Menu, avis, prix, réservation, téléphone, adresse et photos.
Hôtel Restaurant De Notelaer. Tél: 03 889 13 67 Fax: 03 899 13 36. Restaurant, Hôtel, Salle de banquets, Belle cave, Beau cadre, Jardin, Terrasse. Jours de fermeture: samedi midi. Capacité séminaires: 80 personnes. Capacité banquets: 130 personnes. Budget moyen par personne.: À la carte: 3 services vin: 50-65. Lunch 3 services hors vin: 18.30. Prix par chambre.: Sur la base d'une' chambre single: 98. Sur la base d'une' chambre double: 116. Petit déjeuner inclus. Plats et spécialités.: Menu gastronomique 4 services: 54.00. L'avis' de DeltaWeb.: Dans le vieux centre de Bornem, entouré d'un' magnifique paysage riche en cours d'eau' et près d'une' réserve naturelle unique entre l'Escaut' et le Rupel, cet hôtel luxueux propose des chambres de très grand confort, un buffet petit déjeuner très copieux avec une sélection de mets froids et chauds ainsi quun espace baptisé restaurie, un mélange entre le restaurant et la brasserie, où lon peut prendre un verre ou déguster une des spécialités du chef, comme des noix de Saint-Jacques sur un lit dépinards avec un jus de jeunes carottes et une touche dorange, de gingembre et de sésame, ou bien comme du vol-au-vent de coucou de Malines et de ris de veau.
Taverne Oud Gemeentehuis.
Gegeseld en gemeesterd in tal van bekende restaurants waaronder De Rietgors en De Werf in Temse en De Notelaer in Bornem ontdekte Axel al snel dat hij van een eerlijke keuken met klassieke gerechten en grills zijn stokpaardje wilde maken.

Contacteer ons