Op zoek naar de notelaer bachte?

 
de notelaer bachte
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
persoonlijke lening
De Notelaar Dagmenu.
gratis kruiswoordraadsel
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne Gastro Selekt.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne. Wanneer uw rekening met twee personen minimum 70.00 bedraagt op het Marktmenu dranken niet inbegrepen geven we u een korting van 35.00. Onze suggesties zijn steeds seizoensgebonden. Reservatie gewenst op nummer 09/ 328 84 33 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een dinercertificaat.
studentenjob
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne. Restaurants in Bachte-Maria-Leerne. Is dit uw bedrijf?
lenen
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Deinze Tel: 093288. Restaurants goudengids.be.
09 328 84 33. De Notelaer, met zijn uniek uitzicht op de Leie, staat voor uiterste verse en seizoensgebonden producten door onze chefs met respect voor het product omgevormd tot vernieuwende gerechtjes of oerdegelijke klassiekers. Andere interessante bedrijven in de buurt.
De Notelaer Bachte-Maria-Leerne Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
van 1100: tot 2130.: Over De Notelaer. Begin 2002 besloot de chef van de gerenommeerde culinaire tempel Vosselaere Put aan de Leernsesteenweg in Bachte om zijn zaak te verkopen. Daarmee viel het doek over een stukje Deinse gastronomische geschiedenis. Vosselaere Put was al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw een horecazaak en was drie generaties lang in handen van dezelfde familie.

Contacteer ons