Resultaten voor brasserie de notelaer bornem

 
brasserie de notelaer bornem
Nieuwe bistro bundelt hippe en klassieke gerechten Bornem Gazet van Antwerpen.
Koen en Ellen zijn twee heel bekende gezichten in Bornem. 25 jaar lang baatten ze het gekende hotel De Notelaer uit. Na De Notelaer zijn we een cateringbedrijf gestart. En eigenlijk waren we op zoek naar een grotere keuken voor onze catering.
bons
Scheldeschorren aan de Notelaer Natuurpunt.
Het mooiste uitzicht over de schorren, slikken en de rivier heeft men vanop de koepel van het pavijoen De Notelaer; op de rondgang heeft men een bijna 360 uitzicht. Je kan er ook iets drinken. Paviljoen De Notelaer, Notelaerdreef 4 2880 Bornem.
https://www.lacros.nl/nl/tags/shinga/
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stationsplein 2, B-2880 Bornem. Welkom bij de Notelaer. Ontdek moderne luxe, weelderige rust en persoonlijke service. reserveer een tafel. Welkom bij de Notelaer. Ontdek moderne luxe, weelderige rust en persoonlijke service. reserveer een tafel. Welkom bij de Notelaer. Ontdek moderne luxe, weelderige rust en persoonlijke service. reserveer een tafel. Hier bent u een gast des huizes. De Notelaer te Bornem is centraal gelegen in de Vlaamse driehoek Antwerpen Brussel Gent. Wij bevinden ons in de regio van Stille Waters, het Scheldeland, de aspergestreek. Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat. Gevestigd aan het station in een negentiende eeuwse herberg, verwelkomen wij u aan de ingang van het bruisende Bornemse centrum. Als gast van ons hotel, onze Restorie, de bar, onze feest of seminarieruimte, hebben wij slechts één doel: U bedienen en laten genieten. Wees van harte welkom! Keuken van topklasse. In onze restorie een samensmelting van restaurant en brasserie serveren wij u een topklasse keuken in een stijlvolle en ontspannen sfeer.
Restaurant De Notelaer.
Menu Notelaer 38. Scampi maison look, room, tomaat. Rundscarpaccio/ limoen/ parmesan. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
DE DE NOTELAER NOTELAER Internationaal Internationaal Fusion Fusion Restaurant Restaurant Bornem BORNEM 2880. 2880.
Antwerpen Brussel Henegouwen Limburg Luik Luxemburg Namen Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Waals-Brabant West-Vlaanderen. Restaurant De notelaer. Alle restaurants van Belgie: Top 10, promoties en beoordelingen. Reserveer je restaurant in Antwerpen, Gent, Leuven. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2019. Zoek een restaurant. Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2019. Franse Belgische Italiaanse Brasserie Seizoensgebonden Grill Chinese.
De Notelaer, Bornem PocketResto.
De Notelaer in de media. New Venue: De Notelaer. Verschenen in Venuez op 27 04 2012. We' zijn gegaan voor een restorie concept, vertelt uitbater en chef-kok Koen De Smet. Restorie is de samentrekking van brasserie en restaurant. Wij bieden dan ook zowel kleine, snelle gerechten als een gastronomisch diner aan.' Lees het volledige artikel externe link. In de buurt van restaurant De Notelaer. Restaurant Kafeemangee, Bornem. op 260 m van De Notelaer. Eetcafé Bjein Kwi, Bornem. op 330 m van De Notelaer. Restaurant t Alternatief, Bornem. op 390 m van De Notelaer. Restaurant Castelsardo, Bornem. op 400 m van De Notelaer. Restaurant Bistro Boutique, Bornem. op 440 m van De Notelaer. Restaurant Christof's' Bistro, Bornem. op 470 m van De Notelaer. Restaurant Biestro H-eat, Bornem. op 500 m van De Notelaer. Restaurant Pyramide, Bornem. op 550 m van De Notelaer. Restaurant Oriental, Bornem. op 620 m van De Notelaer.
Nieuws Kempens Landschap.
Kindvriendelijke brasserie Hof ter Linden. Tongelse Beddermolen valt in de prijzen. Prinsheerlijk cruisen met een eTuktuk. Kasteel Zellaer krijgt nieuwe toekomst! Fort van Kessel beschermd als monument. Nieuwe eigenaars voor domein De Merel in. DEMI MORE opgemerkt door Europees. Pitkamperen aan paviljoen De Notelaer. Krijgen Wortel en Merksplas-Kolonie. Wortel en Merksplas-Kolonie stap. Hof Ter Linden krijgt gastronomisch. Hof Ter Laken aangekocht door gemeente en. Kempens Landschap zoekt nieuwe collega's! Laakvallei in Beerse verwelkomt wandelaars. Park Hof Ter Laken opent op 7 oktober! Ringgracht Kasteel Zellaer opgeruimd! Nieuwe stap in het nominatieproces voor. Gracht rond oostelijk koetshuis Hof ter. Wortel en Merksplas-Kolonie kloppen aan. Jonge ontwerpers gaan aan de slag in. Prinsheerlijk cruisen in de Merode! Nieuw leven voor volkstuin in. Merksplas-Kolonie krijgt een hotel.
De Notelaer 4 Bornem, België.
Het 4-sterrenhotel De Notelaer is gelegen in het sfeervolle oude centrum van Bornem omgeven door een prachtig waterrijk landschap. Het hotel is ideaal gelegen in de achtertuin van de drie grote steden Brussel, Antwerpen en Gent. Het hotel beschikt 12 kamers. De kamers zijn voorzien van telefoon, mini bar, televisie, gratis WI-FI, salon, bureau en een badkamer met toilet, bad en douche. Het restaurant De Notelaer stelt u een internationale en gastronomische keuken voor. Het ontbijtbuffet staat elke ochtend voor u klaar en bestaat uit verschillende luxe broodjes, jam, boter, honing, vers fruit, vruchtesappen, warme dranken, eieren, ham, kaas, zalm en yoghurt met ontbijtgranen. Natuurlijk kunt in de bar terecht voor een gezellig drankje. In de Restorie samenstelling van restaurant en brasserie serveren zij een topklasse keuken in een stijlvolle en ontspannen sfeer. Het heerlijk menu met dagverse vis, vlees en groenten en elke schotel is met grote passie, fantasie en oog voor detail klaargemaakt.
Unbenanntes Dokument.
HOTEL DE NOTELAER. LOISIRS EN SEMOIS. BOERDERIJDORP T ZWARTVEN. HOTEL S'INGE' D'OR.' AUBERGE FRANCOIS MARTIN. BELGOTEL HOTEL ALBERT. CLUB PRINS ALBERT. HOTEL BEVERLY HILLS. HOTEL DU CONGRES. LA GRANDE CLOCHE. HAUS TIEFENBACH GRÜNER BAUM. HOTEL BURG REULAND. HOTEL LES BRUYERES. HOTEL T MEILIEDJE. SPORTCENTRUM V/D LANDMACHT. LE NID D'HIRONDELLES.' HOTEL HET HERT. BRASSERIE DE L'HOTEL' DE VILLE.
Hotel-restorie De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Skip to content. Niet te missen toppers. Schipper, mag ik overvaren. Sani /mobilhome parkings. 03 899 28 68. Wie zijn we. Bezoektips, aanraders en meer. Niet te missen toppers. Schipper, mag ik overvaren. Fietsen, wandelen, bezoeken en meer. Hotels, BBs, streekproducten en meer. Sani /mobilhome parkings. 03 899 28 68. Wie zijn we. Zoeken naar: Zoeken. Hotel-restorie De Notelaer. 06 mrt 2017. De twaalf viersterrenkamers in Hotel-restorie De Notelaer zijn sfeervol ingericht volgens de charme van het historische pand.

Contacteer ons