Resultaten voor boksclub

 
boksclub
Home.
Veel nieuwe leden, goede sponsoren, een grote groep recreanten en op dit moment maar liefst 10 wedstrijdboksers! Dit merken wij ook tijdens de trainingen, de zaal is gewoon te klein! Daarom gaan we als vereniging een nieuwe stap voorwaarts maken!
boksen
Boksvereniging The Golden Gloves Boksvereniging The" Golden Gloves" is een door de Nederlandse Boksbond NBB erkende vereniging waar u terecht kunt voor zowel recreatie als wedstrijdboksen.
Eindhoven Vanaf maandag 20 augustus beginnen de jeugd boks lessen weer. Jeugd boksen bij The Golden Gloves Eindhoven op maandag en vrijdag van 1800: uur tot 1900: uur. 1080 1080 Golden Gloves Golden Gloves 2018-08-12 084013: 2018-08-12 084013: Jeugd Boksen.
airco kopen
Boksvereniging Olympia Leeuwarden De boksvereniging van Leeuwarden.
Op onze site vind je informatie over de club, haar leden en het boksen in het algemeen. Neem gerust eens een kijkje. Heb je vragen omtrent onze club, aarzel dan niet om onze trainer-voorzitter te contacteren. Onze trainers zijn allemaal gediplomeerd.
marketing bedrijf
Naamloos document.
Boksclub finder Vlaamse Boksliga.
VTS Trainers Cursus. Voor zowel de clubs als de boksers biedt de Vlaamse Boks Liga een aanbod van opleidingen en bijscholingen. Verder in dit onderdeel vind je alle opleidingen met wat meer uitleg en alle informatie om je in te schrijven.

Welkom op de website van Boksclub Drachten, een van de oudste boksverenigingen van Nederland. We streven ernaar onze leden op een goede en verantwoorde manier te helpen om zich lichamelijk en geestelijk te ontwikkelen. Onze slogan omschrijft ons ideaal goed.
Home Verbon.
Kids en jeugd 9 14. Boksen bij Verbon. Welkom bij Boksclub Verbon! Sinds 1975 kunt u onder begeleiding van gediplomeerde trainers op verantwoorde wijze de bokssport beoefenen. Alleen bij ons: up-to-date kennis van zaken met individuele aandacht voor iedere sporter.
Van t Hof Rotterdamse Boksvereniging.
In een uitverkocht huis start om klokslag 7 uur het eerste deel van de avond: Vijf clubwedstrijden voor de pauze en daarna de ontmoeting met 7 boksers van London Boxing. Voor van t Hof kwam allereerst Mohammed El Alami in de ring.
Boksclub Eijsden.
Wat begon als een boks workshop van eerst één les daarna gevolgd door meerdere lessen en nu iets meer dan 3 jaar later uitgemond in een heuse boks vereniging, namelijk Boksclub Eijsden. Dat hadden we toen der tijd niet durven dromen.
DOS Boks en Conditievereniging De Boksschool van Enschede en omstreken.
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving hieronder heeft gemeente Enschede besloten om het gymlokaal aan de Jupiterstraat nog een jaar aan te houden voor het school en sportgebruik, in het seizoen 2016-2017 kan er regulier gebruik worden gemaakt van het gymlokaal.

Contacteer ons