Resultaten voor boksclub

 
boksclub
Open Open Naamloos dag Dag document. Koningsdag. Fotos.
koelkast
Boksclub Pettit Boksen in Noord Holland bij Boksclub Pettit te Egmond aan de Hoef.
Welkom op de website van Boksclub Pettit te Egmond aan den Hoef. Boksclub Pettit is een boksclub voor jong en oud, zowel ervan als beginnende boksers komen bij Boksclub Pettit aan hun trekken. Sinds 1964 is er boksen in Egmond, het is begonnen in een garage in Egmond aan Zee.
google maps

Mocht je jezelf terugvinden op de lijst en er klopt iets niet of je zou er wel tussen moeten staan maar dit is niet zo stuur dan een email en dan veranderen wij dit z.s.m. Bekijk de hall of fame.
babykaartjes
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
boksen
HOME ABCC Apeldoorn.
Overige punten zullen voor of na de trainingen bekend gemaakt worden danwel geplaatst worden op het bord in de Roelofsen" Bar. Hopelijk tot dan! Klik op het artikel voor de ALV bijlage met de namen van de beoogd nieuwe bestuursleden.
Boksclub D.O.S. Boksclub Vlissingen.
Iedere maandag, woensdag en vrijdag wordt er getraind in de sportzaal van de Brede school, in de Nieuw Bonedijkelaan, voorheen Bonedijkestraat, in Vlissingen, tegenover de Harlekijn, vlak bij de Lidl, aan het Pablo Picassoplein. Kom gerust eens kijken of draai een proefles mee!
Home Zwolscheboksclub.nl.
Wil je je weerbaarder maken? Aan je conditie werken? Of vind je boksen gewoon net zo tof als wij? Kom meedoen en ontspan door je in te spannen in een gezellige sfeer bij dé boksclub voor jong en oud in Zwolle!
Boksclub Venray.
Boksclub Leidsche Rijn Sportstad Utrecht.
Over Boksclub Leidsche Rijn. Boksclub Leidsche Rijn is opgericht door Panni Mintzas en bestaat uit een enthousiast team van gepassioneerde boksers. Wij dragen met plezier onze kennis over aan jong en oud! Je kunt bij ons terecht voor recreatie en wedstrijdtrainingen.

Welkom op de website van Boksclub Drachten, een van de oudste boksverenigingen van Nederland. We streven ernaar onze leden op een goede en verantwoorde manier te helpen om zich lichamelijk en geestelijk te ontwikkelen. Onze slogan omschrijft ons ideaal goed.

Contacteer ons