Resultaten voor barista

 
barista
The Barista Experience Teambuilding Ecco La Luna Bvba.
Je krijgt namelijk de kans om in een professionele omgeving zelf espressos te zetten, latte art aan te leren, de Italiaanse koffierecepten zelf te bereiden. Tijdens onze barista initatie vloeien theorie en praktijk in elkaar over en leer je al doende.
granokoffie.nl
Home Home Barista.
Bij HomeBarista begrijpen we dat de juiste apparatuur u zal helpen bij het serveren van de koffiedranken van de hoogste kwaliteit, thuis of in uw koffiezaak. Kortom, HomeBarista is de webwinkel waar u als beginnende of ervaren barista terecht kan voor een breed assortiment van meer dan duizend artikels.
huizen te koop deinze
Opleiding Horeca Voeding Horeca Voeding opleidingen Syntra Brussel.
Opleiding van 2 jaren. Microbrouwerijen zijn hot en hebben een grote toekomst in ons bierland. Opleiding van 2 jaren. Droom je van een eigen restaurant of wil je traiteur worden? Opleiding van 2 jaren. Deze cursus bouwt verder op de opleiding Aspirant-Sommelier.
herbalife forum
La Dolce Barista.
Sinds 2010 zijn wij de trotse eigenaars van La Dolce Barista. Dit zowel op Het Zuid, Sint-Jacobs en De Kouter te Gent. We maken vol passie de lekkerste koffie van Gent voor jou! Groetjes Connie, Philip, Mattis, Alexine en Bjorn.
Barista Wikipedia.
Een deelnemer aan het World Barista Championship in 2006. Een barista is een vakman of vrouw die zich toelegt op het bereiden van espresso en aanverwante dranken zoals cappuccino. De barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie.
Barista Zuid Ecoplan.
Welkom bij Barista! Sinds 2007 serveren wij koffie cake, eat in of take away. Je kan bij ons terecht voor een gezond belegd broodje op heerlijk biobrood van deTrog een huisgemaakt gebakje, een volgens de regels der kunst bereide espresso, cappuccino of latte, een biologische frisdrank.We, verkopen ook het biobrood van deTrog, er is een ruim aanbod bio koekjes en drankjes.
Barista opleiding en Barista training voor horeca Miko Coffee.
Barista training en opleiding voor de horeca klanten. In Italiƫ stelt men dat de kwaliteit van een kopje espresso bepaald wordt door de 4 M: la macchina espressomachine, la miscela melange, la macinatura maalgraad van de koffie en la mano de hand van de meester, de barista.
Vind een job VDAB.
Agenda Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie.
Vacatures voor Barista in Brussel Indeed.com.
koffie, barista, koffiebar. barman, serveur, barista. Plaats je cv In enkele seconden. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Indienen. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Je ontvangt per post het diploma Barista. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Barista. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen.

Contacteer ons