Meer resultaten voor de notelaer hotel bornem

 
de notelaer hotel bornem
Hotel-restorie De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Sani /mobilhome parkings. 03 899 28 68. Wie zijn we. Bezoektips, aanraders en meer. Niet te missen toppers. Schipper, mag ik overvaren. Fietsen, wandelen, bezoeken en meer. Hotels, BBs, streekproducten en meer. Sani /mobilhome parkings. 03 899 28 68. Wie zijn we. Zoeken naar: Zoeken. Hotel-restorie De Notelaer. 06 mrt 2017. De twaalf viersterrenkamers in Hotel-restorie De Notelaer zijn sfeervol ingericht volgens de charme van het historische pand. Een één, twee of driepersoonskamer? Aan jou de keuze! Een verwenpakket met onder meer cava en zachte badjassen is een tof extraatje. De restorie van De Notelaer omvat een culinaire keuken op restaurantniveau gecombineerd met de informele sfeer van een brasserie.
De Notelaer Bornem Hotels with Meeting Facilities Meeting Hotels in Bornem Corporate Meeting Planning: Meetings and Conventions.
Stationsplein 2 Bornem, Belgium 2880. Centrally located in the Flemish triangle Close to restaurants Situated near Stille Waters and the Scheldeland. Total Number of Rooms: 12. View Interactive Map. Antwerp Intl 11.25 miles northeast. Brussels 17.50 miles southeast. Brussels Charleroi 45 miles southeast. De Notelaer Room Amenities.
Hotels volgeboekt tijdens Dodentocht Bornem Het Nieuwsblad.
Want wat is er beter dan een hotelkamer te hebben vlakbij start en aankomst, zegt William Van Kerckhoven. Hij is de eigenaar van twee hotels in Bornem: De Notelaer en Hotel Secundo. Alles samen hebben we 29 kamers ter beschikking.
De Notelaer Hotel in Bornem.
de notelaer bornem photos 149. de notelaer bornem location 149. de notelaer bornem address 149. de notelaer bornem 149. de notelaer bornem 149. hotel de notelaer bvba bornem bornem 149. notelaer bornem 149. de notelaer bornem bornem. Do Not Sell My Personal Info. More Great Places in Bornem.:
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
We overnachtten in hotel Secundo 2 de hotel van de Notelaer. Het avondeten werd opgediend in de Notelaer, De afstand was een kleine 10 min. te voet, zo stap je die extra kilo's' van het lekkere eten er terug af. Mooie kamers en uitstekende keuken. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk aanwezig. Zeer goed Restaurant, ook Hotel, goed gelegen, top keuken met heel veel variatie in de Menu's, voor mij een van de betere van Bornem.
falingen oost vlaanderen bistro bruno deinze de notelaer hotel bornem.
de notelaer bornem hotel. hotel de notelaer stationsplein 2 2880 bornem. de notelaer bornem openingsuren. bornem hotel de notelaer. beoordeling hotel de notelaer bornem. de notelaer bornem weekendmenu. Hotel Secundo en Hotel De Notelaer in Bornem BE, cadeaubon Fietsweekend Cadeaubox.
Hotel Secundo en Hotel De Notelaer in Bornem BE, cadeaubon Fietsweekend Cadeaubox.
In de landelijke gemeente Bornem, de parel van Klein-Brabant, vind je Hotel Secundo en Hotel De Notelaer. Gelegen tussen de Schelde en de Rupel, een uniek natuurgebied, is Bornem de ideale uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. Hotel Secundo beschikt over ruime en trendy ingerichte kamers en een erg aangename bar.
De Notelaer BVBA BE 0443.556.551 Bornem 2880.
Bestel uitgebreid financieel rapport over De Notelaer. De SectorTop biedt een gedetailleerd dossier van de sector Hotels, verblijfscentra en andere accommodaties. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Bornem. Bedrijf, sector of postcode monitoren.
De Notelaer Hotel Projecten Realisaties Lightpoint.
Het artikel werd toegevoegd aan uw winkelmand. Verder winkelen Afrekenen. Rails Tracks Spots. Spots op spike. De Notelaer Hotel. De Notelaer Hotel Naar overzicht. Verlichting van hotel De Notelaer te bornem. Interieur inrichting uitgewerkt door Ter Poel Interieur. B-9000 Gent België.
De Notelaer, Bornem Tel: 038891. Hotels goudengids.be.
Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. De Notelaer 038891367 Stationsplein 2. 21 februari 2012. Mooie brasserie restaurant, gelegen vlak aan het station te Bornem. Aan de buitenkant zie je al dat het een mooie zaak is, en binnen is het er ook gezellig en mooi aangekleed. Er is veel variatie in de verschillende gerechten, ook een menu dat je kan kiezen en een mooie selectie van wijnen. Ook voor een kleine snack kan je hier terecht.

Contacteer ons