Meer resultaten voor de notelaer bornem weekendmenu

 
de notelaer bornem weekendmenu
De Notelaar Dagmenu.
lening
Menukaart Restorie Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stationsplein 2, B-2880 Bornem. In een uiterst gezellige sfeer presenteren we u de heerlijkste gerechten met liefde en zorg bereid door de meester-kok. of klik hier om de menukaart in PDF-formaat te downloaden.
kruiswoordraadsel woordenboek
De Notelaer, Bornem, Belgium Restina.net, discover great local restaurants, bars and clubs.
WIN WIN WIN Reserveer een tafel om uw mama, vrouw, tante, zus, vriendin, heel de familie. te verwennen met moederkesdag in De Notelaer op 15/8 en maak kans op een ontbijt met bubbels voor 2 personen. Hoe waagt u uw kans: Deponeer uw e-mailgegevens in onze urne bij aanvang van uw lunch of diner. Zowel s middags als s avonds zal er een winnaar bekend worden gemaakt! Openstaande vacature: zaalmedewerker M/V flexibel 38uren week, 3-wekelijkse shiften systeem en ongeveer 2 weekends per maand thuis. Wat verwachten wij van jullie? Bereid zijn tot leren, vaste waarde en het uithangsbord willen zijn van onze zaak, stiptheid, correctheid en eerlijkheid. Extra legale voordelen en verloning bespreekbaar. CV doormailen naar info@denotelaer.be. Voor onze hotels zijn we op zoek naar een administratief medewerkster 32-uren week van maandag tot en met donderdag van 14u/15u tot 22u/23u. Talen NL-ENG en FR zijn van belang. De persoon moet commercieel en sociaal ingesteld zijn en liefst onmiddellijk beschikbaar. Plaats van tewerkstelling: Hotel Secundo, Rijksweg 58 te Bornem. Photos from De Notelaer's' post. FEESTMARKT 6 AUGUSTUS 2016 EN BORNEM ZINGT' Zaterdag 6 augustus is het van 14.00u tot 20.00u feestmarkt te Bornem. Kom snel genieten van ons weekendmenu tussendoor.
jobs antwerpen
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
De Notelaer te Bornem is centraal gelegen in de Vlaamse driehoek Antwerpen Brussel Gent. Wij bevinden ons in de regio van Stille Waters, het Scheldeland, de aspergestreek. Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat.
Restorie Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stationsplein 2, B-2880 Bornem. Ontdek ons aanbod. In een familiale en ontspannen sfeer verwelkomen wij u in onze Restorie, waar de keuken op restaurantniveau perfect geharmoniseerd is met de informele sfeer van een zowel trendy als tijdloze brasserie. Tijdens zomerdagen beschikken wij over een gezellig terras. Onze dag en weekendmenus worden alom geprezen voor de mooie prijs-kwaliteitsverhouding, variatie en snelle service. Onze kaart vormt een mooie lijst van vaste klassiekers en constant afwisselende suggesties in de vorm van streek en seizoensproducten. Met ons gastronomisch viergangen maandmenu alleen te verkrijgen op reservering komt de levensgenieter in u zeer zeker aan zijn trekken. Elke maand een nieuw culinair menu. Samengesteld voor en door kenners. Keuken van topklasse. reserveer direct een tafel. Boek direct een kamer. De Notelaer, Stationsplein 2.
De Notelaer, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Notelaer. Hotels in de buurt van Castle Marnix de Sainte Aldegonde. Hotels in de buurt van Scheldt Dyke Bicycle Trail. Alle restaurants in Bornem. Restaurants in de buurt van De Notelaer.

Contacteer ons