Op zoek naar de notelaer bornem weekendmenu?

 
de notelaer bornem weekendmenu
Menukaart Restorie Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stationsplein 2, B-2880 Bornem. In een uiterst gezellige sfeer presenteren we u de heerlijkste gerechten met liefde en zorg bereid door de meester-kok. of klik hier om de menukaart in PDF-formaat te downloaden.
immo antwerpen
Menukaart van Hotel-Restaurant De Notelaer in Bornem dinnersite.be.
Ontdek reserveer de beste restaurants voor de beste prijs. Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ. Gemakkelijk te reserveren voor groepen. De complete restaurantgids! Hotel-Restaurant De Notelaer. Hotel-Restaurant De Notelaer. Stationsplein 2, Bornem 51.09918324 4.23982143 Belgisch Fusion Frans. toon telefoonnummer telefoon: 03 / 889 13 67.
Versterkers
De Notelaer, Bornem Tel: 038891. Hotels goudengids.be.
21 februari 2012. Mooie brasserie restaurant, gelegen vlak aan het station te Bornem. Aan de buitenkant zie je al dat het een mooie zaak is, en binnen is het er ook gezellig en mooi aangekleed. Er is veel variatie in de verschillende gerechten, ook een menu dat je kan kiezen en een mooie selectie van wijnen.
persoonlijke lening
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
De Notelaer te Bornem is centraal gelegen in de Vlaamse driehoek Antwerpen Brussel Gent. Wij bevinden ons in de regio van Stille Waters, het Scheldeland, de aspergestreek. Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat.
falingen oost vlaanderen bistro bruno deinze de notelaer bornem hotel.
de notelaer bornem menu. hotel de notelaer in bornem. de notelaer hotel bornem. de notelaer bornem hotel. hotel de notelaer stationsplein 2 2880 bornem. de notelaer bornem openingsuren. bornem hotel de notelaer. beoordeling hotel de notelaer bornem. de notelaer bornem weekendmenu.
De Notelaer 4 Bornem, Belgiƫ. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Het 4-sterrenhotel De Notelaer is gelegen in het sfeervolle oude centrum van Bornem omgeven door een prachtig waterrijk landschap. Het hotel is ideaal gelegen in de achtertuin van de drie grote steden Brussel, Antwerpen en Gent. Het hotel beschikt 12 kamers.
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
De Notelaer, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Notelaer. Hotels in de buurt van Castle Marnix de Sainte Aldegonde. Hotels in de buurt van Scheldt Dyke Bicycle Trail. Alle restaurants in Bornem. Restaurants in de buurt van De Notelaer.
De Notelaer Startpagina Facebook.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer. Hotel Restaurant gelegen tussen Brussel, Antwerpen en Gent, nabij uniek natuurgebied tussen Schelde en Rupel, is De Notelaer geschikt als uitvalsbasis voor de particuliere en de zakelijke gast. De Notelaer heeft zijn/haar profielfoto gewijzigd.

Contacteer ons