Zoeken naar de notelaer bornem openingsuren

 
de notelaer bornem openingsuren
Praktisch Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Paviljoen De Notelaer Bornem. Paviljoen De Notelaer Bornem. 01/03-31/03: zaterdag en zondag: 14u-18u. 01/04-31/10: alle dagen: 14u-18u gesloten op vrijdag. 01/11-01/03: gesloten voor individueel bezoek. groepsbezoeken kunnen ook buiten de openingsuren, steeds na reservatie. Dit jaar kan iedereen De Notelaer gratis bezoeken!
luchthavenvervoer Charleroi
De Notelaer Toerisme Scheldeland.
De Notelaer is een parel van een neoclassicistisch jachtpaviljoen op de Scheldedijk. Het 200 jaar oude gebouw is het voormalige zomerpaviljoen van de familie d'Ursel. Dit monument is sinds 1984 als Trefpunt aan de Schelde de uitvalsbasis en eindbestemming voor menig fietser, wandelaar en erfgoedbezoeker.
sea life blankenberge
Biestro H-eat Bornem Eten en drinken met H-eat twist.
Was de stuwende kracht achter Hotel De Notelaer in Bornem, samen met Koen. Houdt van het leven. Zorgt ook voor de gekende Tertia beleving, het catering-zusje van H-eat. Age before beauty. MAAK KENNIS MET KOEN. Culinaire rots in de branding.
mazouttank
Frans Restaurant De Notelaer, 2880 Bornem Hingene Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling Frans Restaurant De Notelaer in 2880 Bornem Hingene: 3.22727. geef Frans Restaurant De Notelaer in 2880 Bornem Hingene 1 ster. geef Frans Restaurant De Notelaer in 2880 Bornem Hingene 2 sterren. geef Frans Restaurant De Notelaer in 2880 Bornem Hingene 3 sterren.
Hotel-Restaurant De Notelaer @ Stationsplein 2, 2880 Bornem.
In het sfeervolle oude centrum van Bornem, door een prachtig waterrijk landschap omgeven, staat driesterrenhotel De Notelaer. Ontdek moderne luxe, weelderige rust en persoonlijke service achter de historische gevel van een honderd jaar oude, voormalige herberg. Ideaal gelegen in de achtertuin van de drie grote steden Brussel, Antwerpen en Gent, nabij een uniek natuurgebied tussen Schelde en Rupel, is De Notelaer bij uitstek geschikt als rustige uitvalsbasis voor de particuliere en de zakelijke gast. Openingsuren Hotel-Restaurant De Notelaer.
Neem contact op met Restaurant De Groenendijk in Wintam.
Volg dan richting De Notelaer. Sla rechtsaf en blijf de dijk beneden volgen over een afstand van circa 2 km. Afslag N16 richting Temse/Bornem. N16 blijven volgen richting Bornem. Neem dan links de afslag Hingene. Volg dan richting De Notelaer.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
De Notelaer te Bornem is centraal gelegen in de Vlaamse driehoek Antwerpen Brussel Gent. Wij bevinden ons in de regio van Stille Waters, het Scheldeland, de aspergestreek. Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat.
Hotel Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stationsplein 2, B-2880 Bornem. Hotel De Notelaer. Ons hotel telt twaalf gekeurde viersterren kamers. Allen sfeervol ingericht volgens de charme van ons historisch pand en uitgerust met het nodige hedendaagse comfort.
De Notelaer Hingene Bornem Openingsuren Notelaerdreef 2.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren De Notelaer Hingene Bornem. De Notelaer in Hingene Bornem is momenteel gesloten. De Notelaer Hingene Bornem. 2880 Hingene Bornem Tel: 03 889 69 20. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan. Maandag 21 januari 28 januari.
Notelaer Agentschap voor Natuur en Bos.
De Notelaer is gesloten van november tot maart. Met het openbaar vervoer. Het station van Bornem ligt op de verbindingsas Sint-Niklaas Mechelen. De Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn zorgt voor verbindingen naar Boom en Dendermonde. Aan het NMBS-station van Bornem steek je de spoorweg over.

Contacteer ons