Zoeken naar de notelaer bornem openingsuren

 
de notelaer bornem openingsuren

vzw De Notelaer. Raad van bestuur. Vanaf april zijn we weer alle dagen open van 14 tot 18u vrijdag sluitingsdag. Wil je weten wat De Notelaer in petto heeft voor 2018, klik dan de downloadspagina aan voor de activiteitenkalender 2018.
wc
De Notelaer in Bornem, Stationsplein 2, telefoon: 03/889 met openingsuren Hotels.
Klik voor fax Fax: 03/899 13 36. Hotels in Bornem. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren De Notelaer toe. In het oude centrum van Bornem staat vier sterren hotel De Notelaer. Hier bent u de gast des huizes. Over Handelsgids NV.
oprichtingen
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
De Notelaer te Bornem is centraal gelegen in de Vlaamse driehoek Antwerpen Brussel Gent. Wij bevinden ons in de regio van Stille Waters, het Scheldeland, de aspergestreek. Een natuurrijke plattelandsomgeving, rijk aan waters en wielen, die niet mag ontbreken op de lijst van ieder fiets en wandelfanaat.
Autolening
Paviljoen De Notelaer Toerisme Klein-Brabant Scheldeland.
Tip: sluit je bezoek af met een stuk Notelaeretaart! De Notelaer heeft ook een groen terras. Een uitstekend plekje voor een drinkstop tijdens je fietstocht. Streekbieren: Duvel, Abdijbier Bornem, Tripel Bornem. Voor meer info en reservatie: contacteer ons. Meld een routeprobleem.
Paviljoen De Notelaer Gemeente Bornem.
De werking blijft gerealiseerd door de vzw De Notelaer. Beschermd KB 11/09/1968. 03 296 91 83. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Papieren en attesten. Scholen en opvang. Mobiliteit en werken. Cultuur en erfgoed. Belastingen en retributies. Vergunningen en aanvragen. Volg Bornem op.
Paviljoen De Notelaer Bornem Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Paviljoen De Notelaer Bornem. Volgens de traditie in de hertogelijke familie dUrsel zouden er tijdens feestjes in De Notelaer uit de koepel, waar het orkest zat, rozenblaadjes zijn neergedwarreld. Dat tekent perfect de sfeer in dit adellijke paviljoen op de Scheldedijk in Hingene. Het werd gebouwd in volle Franse Revolutie en de hertogen ontvingen er gasten. De voeten in het water en het hoofd in de wolken: dat is De Notelaer, een parel en een begrip in de streek. Hier is het heerlijk toeven. 01/03-31/03: zaterdag en zondag: 14u-18u. 01/04-31/10: alle dagen: 14u-18u gesloten op vrijdag. 01/11-01/03: gesloten voor individueel bezoek. groepsbezoeken kunnen ook buiten de openingsuren, steeds na reservatie.
De Notelaer, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Notelaer. Hotels in de buurt van Castle Marnix de Sainte Aldegonde. Hotels in de buurt van Scheldt Dyke Bicycle Trail. Alle restaurants in Bornem. Restaurants in de buurt van De Notelaer.
De Notelaer, Bornem PocketResto.
op 500 m van De Notelaer. Restaurant Pyramide, Bornem. op 550 m van De Notelaer. Restaurant Oriental, Bornem. op 620 m van De Notelaer. Restaurant Den Dijkgraaf, Bornem. op 740 m van De Notelaer. Meer restaurants in deze buurt Stationsplein.

Contacteer ons