Resultaten voor de notelaer bornem menu

 
de notelaer bornem menu

In maart is De Notelaer enkel te bezoeken tijdens de weekends, van 14 tot 18u. en vanaf april zijn we weer alle dagen open van 14 tot 18u vrijdag sluitingsdag. Wil je weten wat De Notelaer in petto heeft voor 2018, klik dan de downloadspagina aan voor de activiteitenkalender 2018.
lening
Menukaart Restorie Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
Maand menu Winterliefde" beschikbaar tot 31.03.2018. Rode poon pompoen gin tonic zuurdesem. Amerikaans gesneden knorhaan met emulsie van peterseliewortel, krokantje van zuurdesem en granité van gin tonic op bereiding van pompoen met gemarineerde sjalot. Bloemkool serrano romanesco blauwkaasl. Panna Cotta van witte kruisbloemvrucht met gorgonzola, gedroogde serranoham, zuivere romanescoknopjes. Bresse duif beukenzwam mierikswortel rode biet blauwe chimay. Tortelduifje met winters harmonie van woudheren, okselknopjes en liefdevolle miniatuur bietjes, extract van stevige Waalse trappist, chips van mierikswortel. Chocolade praliné hazelnoot en Port. Cups van chocolade met mousse van praliné, crumble van hazelaarsvrucht, gelei van rode Port. Prijs 5400, p.p of 7800, p.p incl. aangepaste wijnen, mokka of thee met versnaperingen. Enkel op reservatie. Keuken van topklasse. reserveer direct een tafel. Boek direct een kamer. De Notelaer, Stationsplein 2.
zweedse puzzel
Restaurant De Notelaer in Bornem.
Het was een uitstekende avond met een heerlijk menu! Zeker een aanrader en wij gaan zeker nog eens terug! Anoniem donderdag 05 december 2013. eten: 8 service: 9 sfeer: 8. Dirk Verbeeck dinsdag 03 december 2013. eten: 9 service: 10 sfeer: 9. Beste, Mijn echtgenote en ik waren samen met onze vrienden méér dan tevreden over restaurant De" Notelaer. Wij kenden het uiteraard al een tijdje aangezien wij in Bornem wonen maar wij hadden er nog niet gegeten sedert de zaak werd overgenomen.
studentenjob leuven
De Notelaer, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van de Notelaer. Hotels in de buurt van Castle Marnix de Sainte Aldegonde. Hotels in de buurt van Scheldt Dyke Bicycle Trail. Alle restaurants in Bornem. Restaurants in de buurt van De Notelaer.
Quality Time Hotel Restaurant Bornem, Antwerpen De Notelaer.
De Notelaer, Stationsplein 2 B-2880 Bornem. BEKIJK ALE EVENEMENTEN. Hoogwaardige keuken, zeer spontane en vriendelijke bediening Het was tijd om eens tijd te maken voor ons 2. Kinderen bij hun tante, en dus samen met mijn vrouw genoten van het gastronomisch menu.
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
Paviljoen De Notelaer Bornem Herita Vlaamse erfgoedorganisatie.
Steun een erfgoedproject. Paviljoen De Notelaer Bornem. Volgens de traditie in de hertogelijke familie dUrsel zouden er tijdens feestjes in De Notelaer uit de koepel, waar het orkest zat, rozenblaadjes zijn neergedwarreld. Dat tekent perfect de sfeer in dit adellijke paviljoen op de Scheldedijk in Hingene.

Contacteer ons