Zoeken naar de notelaer bachte maria leerne

 
de notelaer bachte maria leerne
Restaurant De Notelaer.
Menu notelaer 3500., Menu Notelaer 35. Salade scampi/ chorizo. Vissoep van de chef of. Steak/ saus naar keuze. Vis volgens aanbod van de markt. Vraag ook naar ons assortiment Franse en wereldwijnen! Elke werkdag en ook zatermiddag bieden wij u onze zakenlunch aan.
immo antwerpen
De Notelaer Bachte-Maria-Leerne Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
van 1100: tot 2130.: Over De Notelaer. Begin 2002 besloot de chef van de gerenommeerde culinaire tempel Vosselaere Put aan de Leernsesteenweg in Bachte om zijn zaak te verkopen. Daarmee viel het doek over een stukje Deinse gastronomische geschiedenis. Vosselaere Put was al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw een horecazaak en was drie generaties lang in handen van dezelfde familie.
printers
Openingsuren De Notelaer Bachte-Maria-Leerne Leernsesteenweg 87.
Locatie op kaart. De Notelaer aan de Leernsesteenweg 87 in Bachte-Maria-Leerne is vandaag geopend van 1200: tot 1400. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina.
geld lenen
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
op 333, km afstand. Art Center Hores. op 631, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Notelaer. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Richtlijnen voor postings. Deze vermelding verbeteren.
RESTO. De Notelaer Deinze Het Nieuwsblad.
Open Deinze bezoekt alle 17 deelgemeenten van de nieuwe fusiestad. Open Deinze trekt de komende weken naar de zeventien deelgemeenten van Deinze en Nevele en luistert er op verschillende momenten naar de mening van de burger. Iedereen krijgt de kans een idee voor zij.
De Notelaar Dagmenu.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne Gastro Selekt.
DE NOTELAER Bachte-Maria-Leerne. Wanneer uw rekening met twee personen minimum 70.00 bedraagt op het Marktmenu dranken niet inbegrepen geven we u een korting van 35.00. Onze suggesties zijn steeds seizoensgebonden. Reservatie gewenst op nummer 09/ 328 84 33 met de uitdrukkelijke vermelding dat u in het bezit bent van een dinercertificaat.
De Notelaer, Bachte-Maria-Leerne Deinze Tel: 093288. Restaurants goudengids.be.
De Notelaer, met zijn uniek uitzicht op de Leie, staat voor uiterste verse en seizoensgebonden producten door onze chefs met respect voor het product omgevormd tot vernieuwende gerechtjes of oerdegelijke klassiekers. Andere interessante bedrijven in de buurt. D'Hulhaege' Kasteel ten Bosse. Karel PicquƩlaan 140, 9800 Deinze. Au Bain Marie. Emiel Clauslaan 141, 9800 Astene Deinze. Baarle Frankrijkstraat 1, 9830 Sint-Martens-Latem. 17 februari 2012. Dit gezellig restaurantje is goed gelegen langs de baan van Deinze naar Gent, grondgebied Leerne.
Terrasje Restaurant de Notelaer Leiestreek.
Over de Leiestreek. Kunst Belevingsgids Leiestreek, in het spoor van de schilderachtige Leie. Q-label Kies voor kwaliteit. Terrasje Restaurant de Notelaer. Aan je favorieten toevoegen. Restaurant De Notelaer is de ideale plek om familiefeesten, huwelijken, verjaardagen, communiefeesten en personeelsfeesten te organiseren.

Contacteer ons