Zoeken naar bistro bruno deinze

 
bistro bruno deinze
brasseriebruno.
Brasserie Bruno ligt langs de kade van het Sint Poppoplein in de Kalkofstraat te Deinze. Met een eigen tuinterras achteraan en in de zomer een extra terras aan de kade is het er altijd leuk vertoeven Eventjes onder de middag een snelle hap met collegas of vrienden of een gezellige babbel.
bewakingscamera
Brasserie Bruno, Deinze Tel: 093860. Restaurants goudengids.be.
Kalkhofstraat 4, 9800 Deinze. 09 386 03 43. Andere interessante bedrijven in de buurt. D'Hulhaege' Kasteel ten Bosse. Karel Picquélaan 140, 9800 Deinze. Brasserie Restaurant De Mandel. Oude Heirbaan 72, 9800 Grammene Deinze. Au Bain Marie. Emiel Clauslaan 141, 9800 Astene Deinze.
backlinks
Terrasje Brasserie BrunO Leiestreek.
Kunst Belevingsgids Leiestreek, in het spoor van de schilderachtige Leie. Q-label Kies voor kwaliteit. Terrasje Brasserie BrunO. Aan je favorieten toevoegen. In Brasserie BrunO in Deinze combineer je heerlijk smullen met het genieten van de prachtige schilderijen uit tijdelijke tentoonstellingen.
jigsaw puzzel
Brasserie BrunO, Deinze Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Kids Adventure. Hotels in de buurt van Beacons of Art Along the Leie River Bicycle Trail. Alle restaurants in Deinze. Restaurants in de buurt van Brasserie BrunO. Populaire keukens in Deinze. Café restaurants in Deinze.
axa
Brasserie Bruno Startpagina Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Brasserie Bruno op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Brasserie Bruno op Facebook. Nieuw account maken. Café in Deinze.
Bistro brunO in tabaksfabriek Deinze Het Nieuwsblad.
Bruno en Marleen beginnen een brasserie.jdv Foto: John De Vlieger. DEINZE Deinze is binnenkort een bistro rijker. Langs de vernieuwde wandelpromenade van de Leiedam nemen gemeenteraadsvoorzitter Bruno Dhaenens Open VLD 43 en zijn vriendin Marleen 42 café Kimana over. De zaak wordt officieel heropend op 4november.

Contacteer ons